Костадин Костадинов: Еврото е смърт за българската икономика!

2
Хората ще загубят спестяванията си, заяви лидерът на "Възраждане"
Хората ще загубят спестяванията си, заяви лидерът на "Възраждане"

Хората ще загубят спестяванията си, заяви лидерът на "Възраждане"

Няма по-голяма политика от запазването на българския лев. Шест от седемте партии казаха, че подкрепят премахването на българския лев и приемането на еврото. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на БНТ.

По думите му членството на страната ни в Еврозоната "ще намали доходите и ще увеличи инфлацията".

"Единственият вариант е да се отложи приемането на еврото до 2043 г., макар че дотогава няма да съществува ЕС. Еврото е смърт за българската икономика, това означава ограбване на българските спестявания. Може да се окаже, че курсът няма да е 1.95, когато влезем в Еврозоната", коментира той.

Лидерът на "Възраждане" подчерта, че Валутният борд е наше суверенно решение и че заради него българският лев е една от най-стабилните валути в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    123
    НАЙ-ПРАВИЯТ ОТ ВСИЧКИ С ЦЯЛАТА ИСТИНА В ОЧИТЕ НА ПЛЕБЕЙСКОТО СТАДО, ГОТОВО ДА СИ ОТРЕЖЕ И ПОСЛЕДНИЯ КРАК.
  • 3
    10
    Трой
    Ейй тази маскара пак се прави на патриот,когато спестяванията са му в евро. К,ща за милион а се прави на баден патриот. Когато негъвите са ваксинирани той говори против ваксините. Той не е виновен а тези който му вярват ,той за това прави пополизъм щото амбита има който му вярват противно на това което той си гони интереса. Волен 2 но късно ще го разберат патриотите смешни.
  • 6
    9
    До последния
    Е хубаво де, какво се плюнчиш тука и се пъниш! дишай ве...То па не мое сички да сме егаси финансовите гурута като тебе! Че като знаеш нещо - кажи го като хората! И с две думи аз виждам "даскала", който обвиняваш едва ли не, че е някакъв бедняк - спокоен, па ти - дето нал си мега кеша, и няма да те бърка нищо - ядосан! Баси парадокса...
  • -2
    8
    До даскал!
    До даскал: Няма смисъл да ти обяснявам, искай си го ама после не се прави на оборотен на площада да квичиш като току що разпрана пичка на девственица! Пак казвам ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА РЕГУЛАТОР И КОГАТО ПОЧНЕ ПРЕХВЪРЛЯНЕТО БОРДА ТИ ПАДА И БАНКИТЕ ЩЕ ТЕ ЕБАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО! Отвори eurobank - Gr отвори и deutche Bank и виж лихвите! Ще си по ГЕЙВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ СЕГА ЛИХВИТЕ СА 5% алфа банк гърция 11% искаш ли още обяснения! Когато аз съм го пресмятал си бил в топките на баща си! Айде сега стига квича! Бтв. Само те светна, че без или с евро аз проблем нямам! Проблема ще стане от тебе бедняка който ще се пали жив по улиците!
  • 7
    7
    daskal
    До Русенец - Не разбирам каква е разликата между заплата от 450 евро и хляб от 1 евро и заплата от 900 лева и хляб от 2 лева.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари