РИОСВ - Русе ще санкционира фирма „Ивио“ ЕООД за пожара тази сутрин

3
Екоинспектори извършиха извънредна проверка по сигнали за черен, гъст дим в Източна промишлена зона на Русе
Екоинспектори извършиха извънредна проверка по сигнали за черен, гъст дим в Източна промишлена зона на Русе Снимка: РИОСВ - Русе

Фирмата вече има издадени 14 предписания и 4 акта за установени административни нарушения при предишни проверки

Експерти на РИОСВ - Русе извършиха извънредна проверка по сигнали за черен, гъст дим в Източна промишлена зона на Русе тази сутрин. На място е констатирано, че е възникнал пожар в склад за съхранение на отпадъци и химикали, собственост на „Ивио“ ЕООД. Пожарът е овладян от специализираните органи.

С предписание е изискано от оператора в кратък срок да представи в инспекцията писмени обяснения за причините, довели до възникването на пожара. РИОСВ - Русе ще предприеме административнонаказателни мерки по случая.

През предходните години на дружеството са извършени пет контролни проверки, дадени са 14 предписания и са съставени 4 акта за установени административни нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    4
    Алчната Анелия
    да каже колко пъти им взе пари, за да не ги затворят. И това- още докато водеше за носа глупавата и лакома бивша директорка Цонка.
  • 9
    3
    Дани
    Фирмата ще санкционират,но трябва да осъдят и собственика на таванско помещение,на Ул Константин Димчев """_което на 11май беше запалено и изгоря от наемателите на помещението което изобщо не е пригодно за живеене!!!Да се самосезират органите кой е собственик,как е получил документи,кои са предишните собственици които са му продали таванско помещение!!!! Пожара създаде проблеми на живущите, щети материални, цяла нощ без ток и наводнения от гаденето на първия етаж!!! Беззаконие,безобразие!!! Защо не са подавани сигнали че там пребивават наркомани!!
  • 0
    2
    Джазъ
    Ама Чок джазъ до световъртеж....
  • 13
    1
    Ами...
    Според горенаписаното е трябвало отдавна да бъдат затворени,така си мисля.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари