"Възраждане" заформиха скандал в столичен МОЛ заради конференция за приемане на еврото

4
Според Костадин Костадинов приемането на еврото може да предизвика гражданска война
Според Костадин Костадинов приемането на еврото може да предизвика гражданска война Видео: NOVA

Според Костадин Костадинов приемането на еврото може да предизвика гражданска война

"Възраждане" направиха протестна демонстрация в столичен МОЛ. Поводът - конференция за еврото и еврозоната.

"Тук сме ясно и категорично да кажем, че не желаем подобни опити за саботиране на гражданското мнение да се случват на гърба на българската държава. Тук има хора, които представляват държавата и европейски институции, а същевременно се представя като частно мероприятие. От друга страна ще бъде отразено като становище на България. Оказа се, че има липсващ списък с гости, а има и частна охрана, НСО и полиция", посочи лидерът на "Възраждане", предава NOVA.

По думите му на входа на мола има хора, които допускат посетители на принципа "харесваш ми, не ми харесваш". "Нормално ли е? Мен защо никой не ме провери? Какво като съм депутат? Кой точно тук е заплаха? Искаме референдум, защото българите не желаят унищожаване на лева и ни тласкат към гражданска война", заяви още Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    сащ е агресор
    България трябва да изгони всеки сащнически посланик и да обявим независимост от ТУМОРА сащ! Възраждане правят нужното, за да балансираме срещу сащническата агресия на ТУМОРА сащ в европа!
  • 4
    8
    ХАХАХАХАХА
    Само им вижте сащничестките физиономии на тези от "вгъZZраждани" и особено на чалнатия Слатанчо, който някои малоумни "русенци" срамно изпратиха в парламента! И тъпаците отишли в МОЛ-а(!!!!!!!) да вдигат скандали, че видиш ли навън студеничко!
  • -2
    7
    Име
    Някой тук споменава "гражданска война в България"...алоо, таранкоолу, я се приземи малко.Хубаво ще стане войната, ама да не бъдат изненадани такива като теб от съотношението...Явно за аамериканофилите стана някава мода да разпалват войни, вкл. и граждански. Между другото, призиви за такива действия, доколкото си спомням водят до наказателна отговорност.
  • -2
    6
    До 5
    До 5: трябва да се приключи със сащническите предатели! България и Русия са приятели! сащ е враг на България!
  • 4
    5
    селския идиот
    Само с гражданска война България ще приключи веднъж за винаги с проруските предатели.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари