Дневен хороскоп за 2 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа.

Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Не е изключено възникването на любовен роман или възобновяването на стара връзка. Невярна оценка на ситуацията или грешна представа за партньорите могат да ви докарат до сериозни загуби, в интимната сфера също ви очакват изненади.

Овен

Вярвайте в своята щастлива звезда. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. За мнозина четвъртък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Едно е сигурно: ще останете изненадани от развоя на събитията, макар че всъщност те са съвсем закономерни и тлеят под повърхността от известно време. В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н.В петък, събота и неделя-разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи.

Телец

Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Телците, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. В същото време обаче през този месец ще ви бъдат нужни известна предпазливост и голяма доза търпение. Отнасяйте се с недоверие към примамливите предложения. В отношенията си с околните разчитайте на интуицията си и се съобразявайте и с чуждите интереси.

Близнаци

Предстои Ви да направите решаващата крачка. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. Утрешният ден ще бъде успешен за Вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си. Каквато и изненада да ви поднесе съдбата, ще подходите към нея оптимистично – като към възможност, при която ще има голяма вероятност да извлечете максимума от нея. Усещате подем на жизнените си сили.

Рак

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе Вашата истина. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Очаквайте приказки, които да ви накарат да се позамислите за собственото си поведение. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията.

Лъв

Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. При някои от вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. По много странен начин нова личност се опитва да се вмъкне в живота и в деловата ви дейност. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади.

Дева

Бъдете сдържани. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят утрешния ден, можете да овладеете положението. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора - те също Ви мислят доброто. Като цяло доста разнообразен ден. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел.

Везни

Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. За Везните утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Скорпион

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Поставете началото на нови задачи. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Трябва да намерите начин да проверите що за човек е и да предотвратите натиска срещу вас. На вас ви е необходимо доста време, за да прецените добре силите си и да бъдете наясно със себе си.

Стрелец

Утре всичко ще тръгне по вода и ще имате повече предимства, възможности и шансове да постигнете своето и да доминирате във всяка ситуация. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Сполуката на преобладаващата част от Стрелците през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н.В петък, събота и неделя-разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи.

Козирог

И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. През този месец акцентът при вас ще бъде поставен върху работата и професионалното ви развитие. Странично влияние, лъжлив съвет или субективна оценка на ситуацията могат да се отразят на резултата от срещите, контактите и плановете ви. Периодът е белязан с космическата енергия, поради което трябва да сте по-внимателни в общуването, особено с любимия човек. Проявете търпение и тактичност с околните за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер, така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението.

Водолей

Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. Открийте радостта в простите неща. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Някои събития от миналите дни напомнят за себе си. За да се отърсите от това, посетете някое приятно място

Риби

Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация. Слушайте внимателно какво се говори, може да ви дойдат добри идеи, подсказани от вашите приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари