Дневен хороскоп за 2 ноември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще се фокусирате върху важни задачи или промени свързани с дома ви. Някои ваши действия днес може да изискат непредвидени или наложителни разходи.

Разговори свързани с планиране на бъдещи действия за собственост, която притежавате ще имат практична насоченост.

В събота бъдете предпазливи откъм обещания или действия свързани с жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Възможни са различни неочаквани промени или сложни ситуации.

Ще очаквате телефонно обаждане или писмо от жена, която ще има какво да сподели с вас.

Днес преди всичко останете реалисти в паричните си дела, където може да получите печалба, но може да преживеете и загуба. 

Овен

Това е ден, в който е добре да се съобразите с препоръките на специалистите, ако ви предстои да се занимаете с нещо сериозно. Не предприемайте рискове.

Телец

Днес е добре да се огледате около себе си, за да си дадете сметка до къде сте стигнали. Всичко е въпрос на анализ, не с вменявайте вина.

Близнаци

Това е ден, в който много ще ви интересува какво правят другите, но няма да искате да контактувате с тях. Ще се наложи да направите някои жертви, за да постигнете желаното.

Рак

Тази събота не планирайте сериозни дела. Настроението на партньора ви ще е променливо и не е ясно до какво решение за прекарване на деня ще стигнете.

Лъв

Тази събота не се бутайте под светлината на прожекторите. Имате очаквания, които едва ли ще се случат и рискувате да се разочаровате.

Дева

Днес е ден, в който е добре да сте умерени. Каквото и да правите бъдете старателни, но най-вече скромни и тихи.

Везни

Това е ден, в който ще имате спешна нужда от зареждане с положителни емоции. Ако няма възможност някой друг да ви ги предостави - осигурете си ги сами.

Скорпион

Тази събота е подходящ ден за любовни приключения. Може да бъдете повече себе си от обикновено. Защо да губите излишно време в преструвки?

Стрелец

Тази събота не отказвайте помощ на приятели или роднини. Това може да отнеме целия ви ден, но ще си заслужава.

Козирог

Тази събота не се претоварвайте с мисли за бъдещето. Каквото има да става ще стане, а сега вие трябва хубавичко да си починете.

Водолей

Тази събота не проявявайте нетърпение. Имате достатъчно работа, с която да запълните деня си, докато съберете компания за среща.

Риби

Тази събота не се оставяйте на течението. Не оставайте и у дома. Движението е това, което ще ви донесе най-много разтуха и удоволствие. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари