Дневен хороскоп за 9 ноември 2017

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени.

Шансът на Близнаците за успешна реализация на целите идва съвсем на време. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат. Казано накратко, ноември ще бъде месец на нови възможности за вас – дали те ще се открият пред вас веднага или просто ще ги предусещате и повече няма да ви се иска да бъдете закотвени към миналото – това е индивидуално. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове.

Овен

Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Служебните ангажименти няма да ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Ако вече имате постоянен партньор, то отношенията рязко ще се подобрят. Някои от вас ще попаднат на съмишленици, ще установят ново приятелство или ще се присъединят към някаква група по интереси. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания.

Телец

Утрешният ден Ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Отстоявайте позицията си, бъдете честни със себе си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. За вас ноември ще бъде емоционален месец, що се отнася до личния живот. Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви през този месец.

Близнаци

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Възможно е да Ви се обади приятел, когото отдавна не сте чували, или просто да прекарате повече време в приказки по телефона. Открито ще изразите чувствата и емоциите, които Ви владеят и няма да съжалявате.

Рак

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Разпределете добре времето си и действайте. На всяка цена обмислете направените Ви делови предложения. Утре ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре.

Лъв

Изживявате неочаквано труден ден. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, да хитрувате, вървете по правия път. Не трябва да си поставяте глобални задачи. Постарайте се да концентрирате положителното си мислене, отърсете се от гордостта и егоизма си.

Дева

Маските падат. Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Утре ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Ще ви вълнуват най-вече лични неща - собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви.

Везни

Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални. Опитайте се да отстоявате своята гледна точка. Мнението ви съвсем не е погрешно. Възможно е началото на бърз и страстен романс, който да доведе до желана бременност.

Скорпион

Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество. Много интересно е състоянието на Скорпионите в личен аспект, като това е характерно за утре. Ако в решенията и действията сте водени от страха пред неизвестното, сами ще саботирате себе си. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение.

Стрелец

В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни.

Козирог

Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Утре е ден за пътувание и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат.

Водолей

Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Вземайте самостоятелно решенията. Отношенията с родителите, децата и с непосредствено заобикалящите Ви излизат на преден план. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга.

Риби

Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Ако се появи някакъв проблем,то би може да бъде породен от нежеланието Ви да си сътрудничите с хората. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни в това отношение! Не подхождайте към задачите си формално, ще имате повече успех ако ведро и творчески.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари