Румен Радев: С кого да свикам Консултативен съвет за национална сигурност?

3
С хората от записите и с техните ортаци ли?, попита президентът
С хората от записите и с техните ортаци ли?, попита президентът Видео: NOVA

С хората от записите и с техните ортаци ли?, попита президентът

"Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна". Това заяви пред журналисти на Шипка президентът Румен Радев, предава NOVA.

Радев направи първи коментар след убийството на Алексей Петров и поисканата оставка на главния секретар на МВР.

„Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна. Явно кабинетът използва всеки свой собствен провал като повод за заграбване на още власт. Това е настъпление срещу демократичните баланси, заложени в Конституцията и законите. Явно Конституцията пречи на управляващите в желанието им за повече власт. Очевидно за всички е, че те страдат от властова булимия”, заяви държавният глава.

На въпрос ще свика ли КСНС заради увеличилата се престъпност в България, Радев отговори следното:

С кого да го свикам? С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли? Не мисля, че това е от полза за националната ни сигурност. Държавата е слаба, защото сегашното управление бе заченато в скандални записи и умерзително съглашателство. В момента отговорността е напълно размита”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    фена на Путин
    Бахти, Румбата колко ме кефи ! Не говори а стреля с голям калибър. Предателските утайки се надрискват от злоба и страх при всеки едни 4,5 минути изнесени от него по тактв начин. На Козяк се случва същото.
  • 0
    6
    русенец
    Какъвто президента, такава и държавата ни. А фактът, че отказва свикване на Консултативния съвет по национална сигурност означава, че отказва да изпълнява своите правомощия. Което води до други последици. Или самият Рот Фронт няма довереие в назначения от него главен секретар на МВР и за това не иска свикване на Консултативния съвет
  • 2
    5
    талибан.бг
    До номер 4: Недей да лъжеш! бульгаристан е вече деградирало талибанско сборище, недържава, а робска колония на САЩ, всеки ден убийства и смоубийства, всеки ден мутри се трепят като гламави. Нито руснаци, нито цигани, нито мигранти искат да стоят там... Нормалните хора отдавна се изнесоха от вашата дупка...
  • -3
    4
    до 3
    много рушлямистанци сте се намърдали в България, че даже си позволявате да плюете по българите. Спете спокойно. Скоро се очертава отнемане на имотчетата ви, изгонването ви обратно в руските степи и черен печат за ЕС.
  • 4
    3
    До как с кого
    Не, бе с Урсула и Зеленски, нали сега те са ви фАворитите, нещастни български у..трепки...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари