Решено: България ще ремонтира украинска техника

0
Предложеното от "Продължаваме промяната" решение беше прието с гласовете на депутатите и от четирите формации от управляващата коалиция, както и от ГЕРБ и ДПС.
Предложеното от "Продължаваме промяната" решение беше прието с гласовете на депутатите и от четирите формации от управляващата коалиция, както и от ГЕРБ и ДПС.

България ще ремонтира украинска военна техника, реши Народното събрание

Парламентът дава мандат на правителството да предприеме мерки за оказване на помощ на Украйна - хуманитарна, финансова и военно-техническа, обяви председателят на Народното събрание Никола Минчев, като изброи включените в решението видове подкрепа:

"Продължаване на подкрепата за членство на Украйна в Европейския съюз, помощ за украинските граждани, бягащи от войната. Осигуряване на възможност за изнасяне на украинското зърно във Варна, засилването на енергийно сътрудничество, в частност доставки на електроенергия от Украйна и природен газ, ремонтна дейност на украинска военна техника във военните предприятия на Република България и продължаване на доставките на хуманитарна помощ, в частност лекарства, дрехи и хранителни стоки", заяви Минчев.

Предложеното от "Продължаваме промяната" решение беше прието с гласовете на депутатите и от четирите формации от управляващата коалиция, както и от ГЕРБ и ДПС, предаде БНР

"Против" се обявиха само депутатите от партия "Възраждане".

Протести и контрапротести пред НС

Същевременно пред Народното събрание се събраха протестиращи срещу решение за военна помощ за Украйна. За минути те успяха да блокират движението по бул. "Цар Освободител".

А на северния вход на парламента се събират привърженици на движение Боец, които подкрепят решението за военна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    до 8
    7 не е джендър, а е путьо. Къде ще ходи? То като хъшовете ни на времето в Браила - пеят революционни песни и плачат за България, ама не отиват да я освобождават защото не е здравословно, а и жените им не ги пускат. В чата всички могат да са патриоти, ама ако пресолиш манджата се вижда, че са обикновени идиоти, които търсят внимание.
  • 5
    8
    До 7
    Г-н джендър ходи в усрайна и не се връщай продажнико. Говори за уважение към кравари в билиони външен дълг към федералния си резерв и президент насран труп, говориШ ми за НАДРУСАН ШИЗОФРЕНИК СВИРЕЩ С ПИШОКА СИ НА ПИАНО - ЗЕЛЕНСКИ ГОВОРИШ МИ ЗА ПРЕВАРЕНИЯ МАКАРОН - БАБОКЛЕЦ ИЛИ ШВАБИДЕ ДЕТО СА 10000000 зависими от руски газ. БАХАХАХА СМЕШНО ПРОДАЖНО Л*йно такова. Малко е хляба ти да стане 3лв и гориво 5 и всичко с 500% увеличение! Малко ти е защото си малка дупка в сравнение с всички други държави а много лаеш! Малко ти е защото историята е показала, че когато и да заемем позиция във Война сме все губещи! Не си гледаме интереса. Марж в усрайна продажнико!!!!
  • -5
    7
    Тоя N 3 е наглец!
    Кремълска долна подлога, путинопитек и изрод! С две думи - комунист като онзи селяндурин от Славяново, който имаше уговорка с правно неграмотния Милиционери с Каскета да изпрати в "президенството" МУ тежко въоръжени полицаи, селяндуринът от Славяново уж "да се възмути", да се опяви на протеста с вдигнат юмрук и с червената МУ "вице", дето коленичеше пред сиврепия КГБ-ист и милиардер, маскиран от злодея Путин на "руски патриарх" и му целуваше ръка, та тогава селският хитрец от Славяново вдигна юмрук, обяви се против корупцията, мафията и мутрите от СИК, баламоса един куп наивници, които му повярваха и гласуваха за втория му мандат! И веднага след това фалшивият "натовски генерал" показа истинската си мутра на фанатизиран комунист от БКП и на верен до гроб лакей на Кремъл, лъсна с пълна сила и червеният му задник! Направо нямаше спиране в хвалбите на кремълския злодей и масов убиец, злоба и просташки, грознии обиди бълваше мръсната му уста, не се посвени да нарече "политически шарлатани" политици и лидери, които подкрепят вероломно нападната от лудия му господар Украйна! Чугунената му и задръстена от ръждясали сърпове и чукове кратуна въобще не вдяна, че по този начин обижда и Байдън, и Макрон, и Шулц и лидерите на всички страни, членки на НАТО и ЕС! Ама то пък и затова в Испания никой не го бръсна за слива, нито един министър не пожела да разговаря с него, та се наложило да ходи да се среща с футболни треньори по стадионите, колкото да оправдае стотиците хиляди, изхарчени народни пари и за тази му екскурзия с Деса! Ей, путинопитеко Ν 3, бягай да обадиш на "натовския" кремълски лакей, че вече е отсвирен и от българския народ, и от ЕС, и от НАТО, и демократичен от целия свят, и да му обадиш, че е срам и резил за България!
  • 8
    6
    До 4
    Да ти се връщат пожеланията ама да си го налапал целия с топките на зеления наркоман украински боклук такъв!
  • 10
    5
    до 4
    Мерси, подобно!:) Да ти напъхат в устата памперсът на Байдън!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари