Психично болен храни прасетата си с кучета

0
Психично болен мъж в Пловдив коли бездомни кучета и след това храни прасетата си с тях
Психично болен мъж в Пловдив коли бездомни кучета и след това храни прасетата си с тях

Психично болен мъж в Пловдив коли бездомни кучета и след това храни прасетата си с тях.

В двора на къщата, в която са извършвани зверствата, навсякъде са разхвърляни трупове на животни, съобщи trafficnews.bg.

Пловдивчанинът отглежда 30 кучета, болни от краста, зад Окръжна болница. Природозащитници успяха да изкарат голяма част от кучетата, които се скитаха около нерегламентираните сметища зад болницата. Те не са успели обаче да спасят всички четириноги. Мъжът е на видима възраст около 40 години. Той имал психично заболяване, а според роми, които живеят в близост, е бивш ветеринар.

От общинския кучкарник обясниха, че там са ходили десетки пъти с полиция и служители на Общинския инспекторат. Спасявани са бездомни кучета и са писани постоянни предписания и актове, но мъжът ги хващал и късал.

Аз имам жълта книжка, нищо не може да ми кажете”, казвал мъжът, обясниха от Зооветеринарния комплекс. Вехтошаря обикалял града и събирал нови бездомни кучета. Освен с тях, той хранил прасетата и с други умрели прасета.

Природозащитници, сред които и англичанина Майкъл Колиндж, се натъкнали случайно на потресаващата гледка. От инвентара в двора се вижда как психаря убива кучета, разчленява телата им, дере кожите им и хвърля вътрешности и кокали из целия двор, където живеят и прасетата му.

Колиндж и другите негови сподвижници успели да спасят 6 от кучетата, които са в изключително тежко положение. В момента на място има полиция, а Окръжна прокуратура са разпоредили проверка на Трето РУ.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари