Разследват смъртта на жена в Пловдив

0
Задържан е синът на починалата
Задържан е синът на починалата Снимка: Агенция "Фокус“ / архив

Задържан е синът на починалата

Полицията разследва мистериозната смърт на жена в Пловдив. Тя е намерена мъртва в жилището си, намиращо се в Съдийски. По разказ на съседи, към този момент апартаментът, в който живеела със сина си е запечатан от разследващите, а мъжът е арестуван, за да се изяснят обстоятелствата около инцидента, съобщи TrafficNews.

Според живеещи в района, историята около смъртта ѝ е доста странна, а полицията работи по две версии - самоубийство или убийство. Починалата обаче не е давала сигнали, с които да показва, че иска да посегне на живота си. Някои от съседите ѝ дори се съмняват в убийство, извършено от страна на сина. По думите им, той имал психични проблеми, но се е лекувал. Жителите на квартала го описват като странен човек и агресивен в миналото. Рядко комуникирал с хората.

Жената била на около 50-годишна възраст и от дълги години е разведена, с нея живеел само синът ѝ. Описват я като интелигента и много добра. По думите им е била жизнена, дори ден преди смъртта ѝ е забелязана да се прибира от работа в страхотно настроение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари