Людмил Киров: Самир Аясс е готов за мача с "Левски"

2
Целта е да вземем точки, за нас друга алтернатива няма
Целта е да вземем точки, за нас друга алтернатива няма

"Готови сме за старта на първенството. Надявам се, че ще сме по-добри от миналата година. Свършихме много добра работа досега", сподели треньорът на Дунав Людмил Киров.

Той заяви, че отборът разполага с 18 футболисти с договори, пише Sportal.bg.

Новите попълнения са Винченцо Ангелов, Генади Ганев, Ивайло Лазаров, Иван Селеменев, Михаил Милчев, Самир Аясс, Сандро Семедо, Стефан Христов, ФернандоКавалканте и Кристиан Върбанов.

"Това е групата, с която разполагаме, но да не забравяме, че трансферният прозорец още е отворен. Имаме нужда от още един-двама футболисти - крайни защитници или полузащитници, които да вдигнат още малко нивото, но няма да бързаме", каза Киров.

Първият мач на "драконите" е на 15 юли /понеделник/ срещу отбора на Левски. Двубоят ще се играе на Градския стадион в Русе. Треньорът на Дунав заяви, че всички футболисти са здрави и налице, само Свилен Щерев няма да играе, тъй като е наказан.

По думите на Киров Самир Аясс е готов за мача. "Ще играем срещу един от най-добрите отбори в България. Целта е да вземем точки, за нас друга алтернатива няма", каза Киров.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари