Диян Димов: Надявам се срещата между Дунав и Левски да стане празник

2
Настроението е приповдигнато, обяви председателят на Управителния съвет на русенския клуб
Настроението е приповдигнато, обяви председателят на Управителния съвет на русенския клуб Снимка: Facebook

Настроението е приповдигнато, обяви председателят на Управителния съвет на русенския клуб

Надявам се мачът от 1/16-финалите на турнира за Купата на България между Дунав и Левски, който ще се играе на 22 ноември (сряда) на Градския стадион в Русе, да се превърне в празник за града. Това каза председателят на Управителния съвет на русенския клуб Диян Димов.

"Готвим се и настроението е приповдигнато. Само можем да спечелим от този мач. Няма какво да загубим. За нашите футболисти това е шанс да се покажат. За нас това е възможност да се покажем като отбор - че работим добре и професионално. Ясно е, че Левски е класен отбор, но ние ще търсим нашите шансове в този мач. Надявам се да стане празник и стадионът да се напълни", каза Диян Димов, цитиран от БТА.

Старши треньорът на отбора Мартин Ковачев коментира, че футболистите тренират с настроение.

"Предстои хубав мач, празник за града. Надявам се, че ще се съберат много зрители. Радостни сме, че ни се падна отбор от ранга на Левски. Надявам се, че ще покажем добра игра и ще зарадваме нашите привърженици", каза Ковачев.

Той коментира, че Левски е фаворит в този мач.

"Разликата от Втора лига и efbet Лига е голяма, но това не означава, че сме се предали. Ще направим всичко възможно да ги затрудним", каза Ковачев.

Той обясни, че защитникът Илия Миланов и полузащитникът Никола Колев ще пропуснат мача заради контузии, но всички останали футболисти са здрави.

От русенския клуб съобщиха още, че се пуска в продажба за феновете на двата отбора флагчето, което капитанът на "драконите" Мирослав Будинов ще подари на своя колега от Левски преди мача между двата отбора. Артикулът е в цветовете на двата тима, с които те ще излязат на терена.

В същото време капитанът на Дунав Мирослав Будинов ще запише 175-ия си мач с екипа на русенския клуб, като в съвременната история на "драконите" само сегашният президент на клуба Диян Димов има повече изиграни мачове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Чичото
    Елате на стадиона да ВИ набият .Ще дойдат то София идиотите и ще стане страшно за селедурите елате елате Платете за да ви бият
  • 0
    1
    русенец
    Леефски ще ебе жалките подлоги на Думуза "дракончетата"! Срам за Русе са тези жалкари!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари