Лондон изхвърли "най-красивия престъпник” като мръсно куче

0
Джереми Мийкс бе депортиран само осем часа след пристигането му
Джереми Мийкс бе депортиран само осем часа след пристигането му Видео: DailyMail

„Най-красивият престъпник” Джереми Мийкс бе депортиран от Великобритания, само осем часа след пристигането му на лондонското летище „Хийтроу”, съобщава „Дейли мейл”, цитиран от Блиц.

32-годишният Мийкс от Стоктън в американския щат Калифорния трябваше да прекара една седмица на Острова и да участва в редица фотосесии за списания, съобщи неговият мениджър Джим Джорджан.

При пристигането си обаче в Лондон в понеделник, Мийкс е бил задържан от граничните власти и му е било забранено да влиза в страната, въпреки твърденията му, че всичките му документи са редовни.

Снимки, с които се сдоби DailyMail.com, показват как Мийкс седи в зоната за задържане на граничните власти в летището, малко преди да бъде качен на самолет за САЩ.

Джим Джордан, която е и съпруга на Мийкс, е пътувала с него по време на инцидента. Тя в момента се намира в хотел в Лондон. Говорейки пред DailyMail.com, Джорджан каза:

„Пристигнахме и минахме през имиграционните, но те задържаха Джереми. Той не беше арестуван, но те го депортираха обратно. Не искаха да го пуснат в страната. Той е много притеснен. Той бе ескортиран от полиция до самолета за САЩ”.  

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари