Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Бенямин Нетаняху

3
Израелският премиер е обвинен във военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Ивицата Газа
Израелският премиер е обвинен във военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Ивицата Газа Снимка: EPA / БГНЕС

Израелският премиер е обвинен във военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Ивицата Газа

Международният наказателен съд (МНС) е издал заповед за арест на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху и министъра на отбраната Йоав Галант, предаде АФП и БГНЕС.

Нетаняху е обвинен във военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Ивицата Газа.

"Въз основа на доказателствата, събрани и разгледани от моята служба, имам основателни причини да смятам, че Бенямин Нетаняху, министър-председател на Израел, и Йоав Галант, министър на отбраната на Израел, носят наказателна отговорност за военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени на територията на Държавата ПалестинаИвицата Газа) най-малко от 8 октомври 2023 г.", се казва в изявление на МНС, чието седалище е в Хага.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    N/A
    мюслита и чефути само в газовата камера .i.
  • 2
    7
    123
    АЙСИКТИР !!! Щипя се по лицето ! Това истина ли е ! Начукаха го на еврюгата ли бе ? Не може да е вярно! Ако е, значи по-големи от него просто искат да си избършат краката с него и да го пуснат, козел за курбан. Еврюга току така фира не дава. Само при Адолф бяха фира.
  • 0
    6
    Moni Levi
    А,бе не ни обичат,ама ходите на лечение в Израел,търсите лекарства от там???Хайде за лекарства в Газа,или в Египет и Йордания??Тъпи сте в Бьлгария,личи си по правителството което ви управлява!!!
  • 7
    5
    брех,
    абе тва евреите да не сте станали „свръхчовеци“?!?! Преди 80 години имаше едни юберменши, те бяха ви почнали, ама не им стигна времето! Значи Хитлер като ви требеше било геноцид, а вие като трепете арабите не е, а?!? Иначе нищо ново под слънцето, монката леви продължава да си пише с три ника, сара и ариелчето са неговото второ и трето „аз“, ама не се усеща, че „ь“ вместо „ъ“ го издава кат въшка на чело! Гледам ариелчето дава наклон в живота кой къде да ходел, та да го попитам, що не си дъгне дърмите и да си ходи в израел?!? Абе, еврейчетата, що никой не ви обича по света?!?
  • -5
    4
    да
    Престъпления против араби не са престъпления против човечеството, арабите не са хора. Най-много за жестокост проявена към животни да го осъдят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари