Кондуктор във влака Видин - София отнесе побой от агресивен пътник

0
Нападението е след направена забележка
Нападението е след направена забележка Видео: Римекс ТВ

Нападението е след направена забележка

Кондуктор от влаковата композиция Видин - София бе пребит по време на работа. Инцидентът е от петък, предава Римекс ТВ.

Физическата саморазправа е станала между гара Лакатник и Своге. Кондукторът Петър Димитров е направил забележка, след което е получил удари с юмрук в окото и в гърба. Причината за забележката е агресия от страна на побойника към други пътници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Ивайло Благоев
    Нещастници ето Ви демокрация,този боклук при Тодор Живков щеше да е по нисък от тревата,защо ли? Защото милицията за много по малки издънки щеше да го смачка и после тухларна и пак бой. Това заслужават отрепките,но вие поискахте банани ето ви ги!
  • 10
    3
    Ако не греша
    В нормалните държави по отношение на пътническия превоз, това се води форма на тероризъм и говорим за нещо от порядъка на 20+ години в затвора.
  • 8
    2
    Русе
    Вадя електрошока, който трябва да имам служебен и след това спирам влака докато не арестуват примата, който раздава шамари.
  • 8
    1
    Пет,р
    Ами пътника в затвора за 60 години или да е пътник за ония свят и така други боклуци няма да си позволяват да бия служебно лице.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари