Ивайло Башалов е новият директор на "Пристанищен комплекс Русе"

4
Башалов поема поста от Петър Драгошинов
Башалов поема поста от Петър Драгошинов Снимка: Facebook

Башалов поема поста от Петър Драгошинов

Инж. Ивайло Башалов е новият изпълнителен директор на „Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД. Това става ясно от прессъобщение на областната администрация за инспекцията на областния управител Драгомир Драганов на фериботния терминал в Русе. Новите обстоятелства са вписани в Търговския регистър на 17 май, а решението е взето на 9 май, предава Русе Медиа.

Инж. Ивайло Башалов, който досега беше зам.-директор експлоатация в „Пристанищен комплекс Русе“, поема поста от Петър Драгошинов, който излиза в пенсия. Башалов участва в конкурса за избор на членове на Съвета на директорите на „Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД, обявен от Министерството на транспорта и съобщенията.

След приключване на конкурса в Съвета на директорите влизат двама представители на държавата и един независим член. Това са Ивайло Башалов и Калоян Николаев, досегашен началник сектор в Пристанищния комплекс, които са от страна на държавата, и Венетка Серафимова като независим представител.

Венетка Серафимова е избрана за председател на Съвета на директорите, а Калоян Николаев за зам.-председател. Новото тричленно ръководство е с мандат от 3 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    До осми
    Ама много си зле, по-добре замълчи, да не се вижда излагацията ти. Къде замеси ДИК, какви нафти видя. Ти явно не правиш разлика между Пристанищен комплекс и БРП. В пристанището спират кораби, но те нямат нищо общо с фирмата пристанищен комплекс, а са собственост на различни кораби компании. така, че директорът няма как да кара такава нафта. Явно ти си наливал някога такава нафта в твоя таралясник, и сега когато това е невъзможно си гризеш оная работа от яд. Конкурсът е пред Министерство на транспорта, на няколко тура и се явяваш пред комисия назначена от министъра, а не от ДИК. Проети малко човече, заинтересовай се, а не злобей и не се излагай.
  • 3
    8
    Родна картинка
    Като знам как минават кон кур сите в ДИКЪ Русе, просто не ми се мисли тоа колко е платил за поста и неговото спечелване след Кон Кур Са.Сигур мотаретката я кара с от крад нат биндзин или нафта от куръбитье? Айде да му е честито новото назначение на чиляка.
  • 0
    7
    до 6
    Разбрахме де, всички сме прости, само ти си гений, жалко обаче, че си неоценен и неразбран! Кандидатирай се за кмет, ще гласувам за тебе! П.П. Гениите не ги интересуват запетайките, нали?!? Те са над тях! :) :) :)
  • 2
    6
    До до Иванчо
    Колко си прост загубеняк не е истина ама нали си тъп галош другото ще ти го спестя защото не би могъл и за година да го осмислиш.просто си прост нищо друго
  • 4
    5
    бандера
    С това кожено яке, сигурно е от "нощните вълци" на Путлер! Дано да греша, но вероятно е със сърп и чук в сърцето!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари