Откриват голям търговски център в Гюргево

9
Първите клиенти на МОЛ "Аврора" ще могат да го посетят на 23 май
Първите клиенти на МОЛ "Аврора" ще могат да го посетят на 23 май Снимка: Василе Аркану/fotografii Vasile Arcanu/

Първите клиенти на МОЛ "Аврора" ще могат да го посетят на 23 май

На 23 май ще бъде открит първият Търговски център "Аврора". Новината съобщи изпълнителният директор на Еврорегион "Данубиус" Лили Ганчева.

МОЛ-ът заема площ от 13 500 кв.м, разполага с два паркинга - подземен и външен /общо 492 паркоместа/. Търговският център включва около 40 магазина, кино, ресторант, кафенета, хипермаркет, центрове за продажба на електронни и електрически стоки за бита, разположени на 3 нива (сутерен, партер и първи етаж). Присъстват марките Kaufland, Sinsay, Kik, Animax, Altex, Banca Transilvania.

Голям фонтан, със светеща фасада и светлинни ефекти през нощта, в зоната за отдих и разходка допълват преживяването за шопинг туристите. Фотоволтаични панели частично ще осигурят потреблението на Мол-а, се уточнява още в публикацията на г-жа Ганчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Русе
    Правиш фалшив бизнес план за 40-60млн.евро. Банката отпуска заема срещу залог. Инвеститорът и строителя надуват цените, сгъват 20-30% от парите, МОЛ-а е построен, но никога няма да покрие бизнес плана. И така наш'ти "бизнесмени" са напред с 12-18 млн.евро и Банката го "духа". Затова имаме толкова празни МОЛ-ове!!!
  • 5
    3
    daskal
    А ние какво ще ги правим нашите паметници на глупостта, дето ги настроихме и стоят празни? Те за какво изобщо стават, че не се сещам? Даже и без пари да ги дадат на някого, той какво може да стори?
  • 16
    2
    Korupciya
    Това е корупцията в България и прането на пари!!! До болницата също стои затворен и вече се руши! Банките ще пият по една студена вода! Това е и липсата на контрол!!
  • 21
    1
    Вилиан
    Румънците отварят, а ние затваряме молове, та дори не го пуснаха на Дунав мост.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари