Самолет беше отклонен заради пияни пътници

0
Двамата пътници ще бъдат със забранен достъп до бъдещи полети на авиокомпанията
Двамата пътници ще бъдат със забранен достъп до бъдещи полети на авиокомпанията

Двамата пътници ще бъдат със забранен достъп до бъдещи полети на авиокомпанията

Полет от Лондон до Ню Джърси беше отклонен и кацна в Мейн, след като двама очевидно пияни пътници са станали агресивни, съобщи Би Би Си, позовавайки се на информация на "Юнайтед еърлайнс".

Самолетът е излетял от летище "Хийтроу" в петък сутринта и е трябвало да кацне в Нюарк, щата Ню Джърси, но вместо това е бил отклонен към международното летище Бангор в щата Мейн, където се е приземил около 19:00 часа българско време. В изявление, изпратено по имейл до Би Би Си, "Юнайтед еърлайнс" посочва, че полицията е извадила от самолета двамата пияни пътници след кацането. На тези клиенти ще бъде забранен достъп до бъдещи полети на авиокомпанията. предава БНР.

Полет 883 след това е продължил пътя си към летище "Нюарк Либърти". На борда на самолета "Боинг 767" е имало 150 пътници и 10 души екипаж.

От полицейското управление в Бангор казаха, че техните служители са помогнали на митническата и гранична служба и на ФБР, които в момента се занимават с разследването на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Sтанко
    Защо изобщо качват такива рушлямски алкажи по самолетите! Като видят в паспорта, че е рушлямист да не го качват и да си ходи пеша!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари