"Луфтханза" обяви България за част от Руската федерация и отказа помощ на наше дете

2
За това съобщи във Фейсбук посланикът ни в САЩ Георги Панайотов
За това съобщи във Фейсбук посланикът ни в САЩ Георги Панайотов Снимка: Facebook

За това съобщи във Фейсбук посланикът ни в САЩ Георги Панайотов

Всичко започва, когато Панайотов решава да изпрати сина си в България за празниците.

"Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с Луфтханза през Франкфурт за София. Поръчвам му придружител, който да го поеме от пристигащия самолет от Вашингтон във Франкфурт и да го заведе до излитащия самолет за София, защото летището във Франкфурт е огромно, Тео е на 12 години и никога не е пътувал сам. Услугата е платена и компанията потвърждава. В деня на заминаването ми се сервира, че услугата (съдействие на 12-годишно дете) е отменена.

Цитираната от ЛУФТХАНЗА причина е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!! Не е виц, а действителен случай, който ми скъса нервите и травмира детето. Толкова по въпроса за германската пунктуалност! Какво се е случило с Луфтханза?!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    ФФФФФФФ
    Нее, не е някакво си дете. Иде реч за Детето На Посланника ((НИ) в САЩ, не знам защо се нарича така). Та така, скоро ша ядем сърми, зелеви, ама друг път.
  • 11
    2
    Прости Германци
    Дори България да е част от Руската Федерация, дали е хуманно да оставят малко дете ... ? Аз като бях в Германия, на връщане автобуса закъсня с над 4 часа и фирмата ни остави да чакаме на студа. Изключително лошо обслужване от Германците ... ужасни хора.
  • 9
    1
    хахаха
    услуга ни правят от тази ханза. без тях по-добре. да си циркулират там между париж брюксел и лондон. и да плащат на пилотите си, че наскоро без малко да фалират от последните им стачки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари