Пътник опита да се качи на борда на самолет с пистолет, скрит в сурово пиле

5
Летищните власти във Флорида се пошегуваха в Instagram, че схемата „не е била добре измислена”
Летищните власти във Флорида се пошегуваха в Instagram, че схемата „не е била добре измислена” Снимка: Инстаграм

Летищните власти във Флорида се пошегуваха в Instagram, че схемата „не е била добре измислена”

Служители на на Администрацията за транспортна сигурност (АТС) на летище "Форт Лодърдейл-Холивуд" във Флорида хванаха пътник, опитал да качи на борда контрабанден пистолет, скрит в сурово пиле. Оръжието било увито в хартиена опаковка.

От АТС се пошегуваха в Instagram, че схемата „не е била дори наполовина измислена”, като публикуваха снимки на необичайната „находка”.

Независимо дали ви харесва, или не, има правила за пътуване с оръжия и боеприпаси”, пишат служителите на реда, цитирани от Би Би Си и Нова телевизия.

Американските авиокомпании не забраняват пренасянето на огнестрелни оръжия, но те трябва да са в чекирания багаж и да бъдат поставени в твърд контейнер за принадлежности.

Миналата година от Администрацията за транспортна сигурност съобщиха, че са конфискували рекорден брой огнестрелни оръжия от пътници на летищата в САЩ. 85% от оръжията били заредени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари