Нещо "странно" има в новото парче на Гери-Никол

0
„I’m The Queen“ не е типичното денс парче
„I’m The Queen“ не е типичното денс парче Видео: Gery-Nikol Official Channel

Чухме най-накрая така усилено промотираната нова песен на Гери-Никол – „I’m The Queen“, но нещо не ни допадна в нея, въпреки симпатиите ни към девойката.

В последната година и нещо протежето на Криско е сред най-обсъжданите жени в България и има защо. Все пак тя за отрицателно време се издигна до върховете в българската R&B музика, колкото и ниска да е планината за изкачване, пише Десислав Янкулов за TheMainline

„I’m The Queen“ не е типичното денс парче, което да взривява клубове. Да ви призная, усещат се прекалено много етно ритмите и песента направо си прилича на чалга. Дори от YouTube алгоритмите са достигнали до решението, че по презумпция песента след нея трябва да е новата на Азис и Галин. А всички добре знаем, с какво точно е известно тяхното творчество.

По адрес на самото видео, мога да кажа, че е очевидно вдъхновението от „Алиса в Огледалния свят“. Виждаме Гери-Никол, която влиза в ролята на кралицата, виждаме картите в гигантски размери, виждаме и подобаващо големите тронове, които служат за пиедестал на певицата. Гледаме Гери-Никол, а виждаме кралица Иразабел.

Искаше ми се да извлека и нещо позитивно от този нов проект и по някакъв начин успях. В една от сцените се вижда Гери-Никол с дълга раста от топчета, както прекалено често в последните години виждаме небезизвестната Ann-G. Ако се чудите, какво му е позитивното на това, ще ви кажа, че намеквам за сексапила на двете.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари