МВР ще наема и полицаи с наднормено тегло

1
Това се предлага с нови промени относно медицинските изисквания за работа там
Това се предлага с нови промени относно медицинските изисквания за работа там Видео: bTV

Това се предлага с нови промени относно медицинските изисквания за работа там

Мъже и жени с наднормено тегло ще могат да работят в МВР. Това се предлага с нови промени относно медицинските изисквания за работа в силовото министерство.

От над 600 кандидати са избират само 150 бъдещи полицаи.

Как се подготвят курсантите в Академията на МВР провери bTV.

В Академията по-пълни хора няма. Курсантите тренират всеки ден как да обезвредят престъпниците.

Събираме елита и се търси баланса между добре подготвени, интелигентни, млади хора, които искат да подобрят държавата към по-добро. Досега хора с умерено затлъстяване оставаха извън Академията на МВР. В системата влизат само хора с индекс на телесната маса до 29,9. Така обаче още за болницата на МВР отпадат хора, които са годни“, коментира ст. Преподавател по полицейска лична защита Радослав Марков.

Той дава пример, че човек, който е 180 см висок и тежи 100 кг, дори и да е само мускулна маса – не отговаря на критериите за прием.

Ако промените бъдат одобрени, ще се приемат и хора с индекс на телесна маса между 30 и 34,9. При условие, че нямат други заболявания като хипертония и диабет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    До МВР
    Трудно ще наемете хора с наднормено тегло.Поради една проста причина: С умирисаните си заплати и взаимоотношения не може да ги изхраните.Като се има в предвид че повечето едрички в България са бивши спортисти,трудничко ще се справите с новите си колеги.Ще ядете.бой ей така ,колегиално.Спасението е да наемете пухчовци с тежък диабет и с пондеа ,три байпаса.Шматки такива.
  • 22
    2
    Мамуна
    Те отдавна наемат и такива с поднормено IQ така, че надали ще има изненадани на каквото и да е ниво...
  • 16
    1
    питане
    Ами човека 100 кг. висок 180 ако може да прави 200 коремни преси,60 лицеви опори и да бяга 10 км.крос за време и сритва някой тъп задник ,какво правим тогава с такъв човек? За модната тенденция ли е или да пази Лорд Минчев? В тази полиция има нещо сбъркано на роднински мързелашки и шуробаджанашки начала.Отдавна е така.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари