Людмила Пенева донесе още един медал за русенските полицаи

3

Русенска полицайка спечели сребърен медал от спортните игри на Международната полицейска асоциация

Людмила Пенева, служител на ОДМВР - Русе, донесе пореден медал за българските полицаи от Третите спортни игри на Международната полицейска асоциация (IPA), които се провеждат в Румъния. След като русенският отбор по волейбол спечели злато, сега българският женски отбор по стрелба, в който участва Пенева, завоюва сребърните медали.

Отборът на "IPA - секция България", съставен от Цветослава Маринова, Людмила Пенева и Катя Василева, впечатли с представянето си и заслужено зае второто място в състезанието.

Трите състезателки бяха лично поздравени от президента на Международната полицейска асоциация Мартин Хофман, а медалите им бяха връчени от председателя на "IPA - секция Румъния" Михай Тартареану.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    към осми,съвет
    ...спешно среща консулт с Г-жа Матева,спешно е ама е крайно необходимо.Ако не са я спрели 6 линия,слизаш преди захарната фабрика /бившата/.Срещата и консулта ще имат успеваемост и резултатите са положителни.И отново човека е читав и сред нас.Демокрация е....
  • -3
    8
    Копейки тъпи!
    Познахте ли ме ? Аз съм некъпаният дърт травестит Путин Хуйло! Прекалявам с дишането на лепило и търся на кого да продухам тръбите!
  • 3
    7
    До въпрос
    Бих казал но не желая.Има едни коментари които са несъвместими със събитието,повода и крайно неприемливи.Все пак в и-нет има и хора по така.Те не гледат постижението,а си чешат езика с глупости и простотии.Все пак тя е жена и има нужда от по приятни изживявания от колкото да чете глупости и врели некипели.Мацвам и целувка с пожелание за късмет и все напред.
  • 7
    6
    Въпрос
    Браво на българките! Но не разбрах коя от трите полицайки е русенската дама.
  • 7
    5
    Фотограф 2004
    Поздрави на Людмила и целувки.Желая ти успехи и за напред.Не обръщай внимание на простаците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари