Била продава джанки на цена от 12 лева за килограм

5
"Златни" джанки шокираха русенци
"Златни" джанки шокираха русенци

"Златни" джанки шокираха русенци

Русенци останаха шокирани от цената на джанките в магазин "Била". Петър Николов изпрати снимка на "златните" плодове до редакцията на Dunavmost. Цената от 12 лева за килограм предизвика вълна от недоволство сред потребителите, които смятат, че това е спекулативна и необосновано висока цена.

"Дори цената на черешите вече изглежда нормална на фона на тези зелени джанки", коментира Николов, изразявайки възмущението си от ситуацията.

Настоящата ситуация повдига въпроси относно ценовата политика на търговската верига и дали тя е адекватна на пазарните условия и покупателната способност на потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    ZZданко
    Кумунярчетата нямат пари хляб да си купят и за това всичко скъпо им се вижда! Който е умен, учил и красив има пари и си купува каквото си иска! Тъпите, слабоумни комуняси ДГД! ХАХАХАХА
  • 2
    14
    daskal
    И кво се дърлим? Те могат и по 120 лева да ги продават. Който иска - купува. Който не иска - отива да съседната джанка и си наскубва без пари колкото му трябва. Това е пазар.
  • 3
    13
    Пффф
    Ама пък джанките как хубаво стават със свинско и лук с червен сос
  • 0
    12
    към десети
    ...така като чета изказа ти и схващам мислите ти юай си от ПП ,ГЕРБ,ДСБ,ДБ,ДаБ или поне СДС ФЕН.Може и от ИтН или ДПС.
  • 6
    11
    До 10-ти
    То и без това месото е за изхвърляне.Нали е от държавните резерви и военновременни запаси на богатите западни държави.Небезизвестни вмирисани русенски чорбаджии ни тъпкаха с месо за 0.50 € до 1 $ килограма,а тука го юятаха на магазините за дебели пари със обрезки от китай.И като сложим сланината в колбасите внос от Полша.Пари давахте за боклуци на търговците и колбасарите.Като печеш маденица става всичко в мас и лой.Сложи кървавица в микровълновата и започва да мирише на мърша.Никога преди Българско месо не е било сухо и жилаво след обработка.Сега да се чудиш как да го мариноваш.Никога не сме киснали месо в марината,а сега е сухо и жилаво.Боклук.Да си го ядат.От лидл наденици ги слагаш да се сушат и започват да гренясват.Ебаси храната ,глупаци такива.След печене,пържене,олио или скара става червено.Колбаси,боклук.Химия,оцветители,глутамати,гуми,инфаркти,инсулти ,хормони.Яжте до насита.На кисели ябълки съм,лукчета и газирана вода.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари