Илиян Василев: Гледаме театър, съгласуван с Борисов, тъй като Пеевски стана прекалено токсичен

1
Уж Пеевски излиза от медиите си, а истината, че го освобождават от бремето да ги финансира със собствени средства
Уж Пеевски излиза от медиите си, а истината, че го освобождават от бремето да ги финансира със собствени средства Снимка: БГНЕС

Сутрин, обяд и вечер, братя Пулеви в екран. Не е толкова сложно. Избори.

Дори няма интрига за кого ще играят.

По-интересна е операция-мимикрия "Момчето /Пеевски/ отново" "окончателно" напуска България. И също толкова редовната партенка за разногласия с Доган, заради което "почетния" лично щял да оглави листи.

Доказателство за театъра с депеевизацията на ДПС било че нямало да бъде в листите. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров.

Целият този театър е съгласуван с Борисов, тъй като Пеевски стана прекалено токсичен. Както и Гешев /за десните и протестиращите/ и за това го скриха, буквално изчезна.

Има една група от хора, включително и западните партньори и консултанти, ангажирани с Борисов и неговите корупционни сделки, които не могат да се откъснат от фиксацията, че е "нашия кучи син".

ББ успешно продаде версията, че Радев е човекът на Кремъл. Гледат фактите и доказателствата, че всичко което Борисов прави - от Балкански поток, през азерския газ, игрите с телекомите и медиите, контрабандите, "гоненето" на руските дипломати и т.н. е съгласувано с Кремъл. Но тъй като не могат да признаят че ги е надиграл и надхитрил, продължават да го защитават и му предлагат сделка в името на изчистване на имиджа му, като уж се разграничи от Пеевски и Доган. Тези същите хора блокираха и мерките в САЩ срещу Пеевски. Интересна история, но за това друг път.

Уж Пеевски излиза от медиите си, а истината, че го освобождават от бремето да ги финансира със собствени средства. Сега това бреме се прехвърля върху Борисов и други олигарси, по-приемливи или поне останали под радара на внимание. Вие да видяхте някаква осезаема промяна в Нова или БТВ? Няма и да видите.

Днес БТВ излъчи поредната "социология" на Сова Харис, платена отново от същите кръгове, която цели да докаже че по-високо от Борисов не стои никой, "на върха", самият той - "небе". А "омразната" ДБ е последна сила.

Действително, ако журналистите в Алтернативата напишат някакъв фейк, който манипулира общественото мнение в полза на кандидат, като дискриминира друг, СЕМ веднага ще се обадят.

Няма никаква санкция за цоциолози на повикване. Боже като си помисля, че има такива понятия като професионална чест, дълг.

Кеш енд кери хора.

За пореден път Пеевски малко ще се потопи, пък след изборите пак на коня. Отнася се и за Гешев.

Пък аз си мисля, че България от днес влезе в перманентна политическа криза. Могат да лъжат и "печелят" избори, не могат да управляват.

Илиян Василев

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари