Захвърленото бебе проходи, майка му плаши бабата с бой

0
Преди дни Лилия Сашева пак е бесняла в дома на любовника си в Житница
Преди дни Лилия Сашева пак е бесняла в дома на любовника си в Житница

Изоставената от майка си в Пловдив Владислава е проходила в приемното семейство, в което е дадена за отглеждане. Това съобщи бабата на бебето Лалка Станева, предаде БЛИЦ. 

Преди дни майката на момиченцето Лилия Сашева пак е бесняла в дома на любовника си в Житница. Той е и бащата на Владислава. Единствената добра новина, която чули от нея е, че е ходила да види Владислава, която вече правела първите си стъпки. Лилия се появила с младо семейство роми, с които изнесла багажа си от дома на свекърва си.

Тя стана печално известна, след като седмица преди Коледа заряза мъничето в студен вход на пловдивски блок. Детето бе намерено от управителка на заведение, стоплено и нахранено. После социалните го дадоха на приемно семейство в Пловдив. Постъпката на майката потресе България, много хора поискаха да осиновят красивото момиченце. Лилия заяви пред медиите, че никой не я иска и подкрепя, за това е зарязала момиченцето.

Думите й опроверга свекърва и Лалка, която бе категорична, че снаха и постоянно бягала от дома им, не се грижила нито за мъжа си, нито за бебето си и месец след раждането също го изоставила, за това то било месеци наред в приемно семейство в Асеновград.

При посещението си преди дни в Житница Лалка заявила на Лилия, че няма работа повече в дома им след тази грозна постъпка, но младата жена се развикала, че ще я набие и ще извика полиция. От неадекватните действия на снаха си Лалка вдигнала ръце и попитала защо вторият й съпруг, от когото има момче, съобщи пред медиите, че преди време в чужбина тя е изоставила и по-голямото си дете. Лилия се засмяла и само казала: „Ами мъже, какво да ги правиш”? Според по-възрастната жена по-младата не изпитва грам съвест и срам от това, че е изоставила Владислава. Тя дори ,прекнала Лалка и се разкрещяла: „Коя баба изоставя внучето си”, което втрещило Лалка. По наша информация Лилия се опитва отново да се събере с бащата на детето-Влади, който се кле, че повече няма да погледне бившата си изгора.

Свекървата каза, че чака график от социалните, за да може да отиде да види внучето си. Тя отново декларира готовност да отгледа малката и силно се надява Владислава да бъде дадена в нейното семейство скоро. Сега текат процедури по доказване на бащинството, тъй като при раждането на Владислава Лилия не е била разведена с втория си съпруг и по закон детето е записано на негово име.

33-годишната Лилия има три деца от два брака и от последната си връзка с Владимир. Двете по-големи момчета ги отглежда възрастната и баба в родното село на майката Долна махала.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари