Vivacom финализира сделката с русенската NetWorx

1
Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като лоялен партньор и оцени високо потенциала на нашата компания, каза Свилен Максимов
Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като лоялен партньор и оцени високо потенциала на нашата компания, каза Свилен Максимов Снимка: Юлия Лазарова, Дневник / архив

Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като лоялен партньор и оцени високо потенциала на нашата компания, каза Свилен Максимов

Vivacom завърши обявената си още през 2021 г. експанзия в Северна България, след като финализира сделката за придобиването на дружествата от групата на русенката NetWorx, пише Money.bg.

Още преди повече от 2 години телекомът обяви, че иска да купи NetWorx и търновската Телнет. Първоначално КЗК одобри двете сделки, но "Теленор България" оспори решението в съда и в крайна сметка се наложи антимонополният регулатор да се произнася отново.

Това се случи в началото на юли, като отново резултатът беше в полза на Vivacom. Това предизвика гневна реакция от страна на А1 и Yettel и размяна на обвинения между водещите телекоми у нас.

В средата на юли "Телнет" беше придобита от Vivacom, но междувременно собственикът на NetWorx Свилен Максимов заяви публично, че е нужно предоговаряне на условията. Той обясни, че от средата на 2021 г. е минало много време, през което компанията му се е развила.

Сума по сделката не се съобщава, но в официалната пресинформация Максимов е цитиран да казва следното: "Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като лоялен партньор и оцени високо потенциала на нашата компания".

Тя има хиляди клиенти в 70 населени места в областите Русе, Разград, Силистра, Монтана, Търговище, Ловеч, Велико Търново, Варна, Плевен, Видин, Добрич, София-град и София-област. NetWorx има стотици километри оптични трасета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    данс
    Всички на нбис
  • 2
    9
    Тоя курник в Чародейка яко е...
    На нетуоркс много жалко, втори път няма да стъпя там. Служителя ви вечно е в кофти настроение, няма дребни, мръсотия. Това не е офис на голяма компания за каквато претендират, а умирисан кафез! ВЕЧЕ ПЛАЩАМЕ ОНЛАЙН!
  • 4
    8
    От Русе
    Цайса предаде Русе и приятелите си от детсвото и студенстките му години. Свилене за мен ти си един предател и ......хайде да не продължавам. Съжалявам че бяхме приятели още от средното училище.ПРЕДАТЕЛ
  • 35
    7
    От отвъдното
    Дали милионите, ще върнат някой Хора от Отвъдното?
  • 10
    6
    За Делта
    В Делта собственикът е Юлиян Йорданов, който много отдавна е зарязал инвестицията си и само прибира каквото му капне. Дава смешни заплати на служителите си и изобщо вече няма собствен канал Делта. Защо изобщо съществува.... Не е ясно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари