Vivacom с неустоимо предложение за потребителите в Русе

8
Телекомът предлага иновативната телевизия EON в комбинация със супер бърз интернет и подарък приемник само за 1 лев на месец за първите до 6 месеца
Телекомът предлага иновативната телевизия EON в комбинация със супер бърз интернет и подарък приемник само за 1 лев на месец за първите до 6 месеца

Телекомът предлага иновативната телевизия EON в комбинация със супер бърз интернет и подарък приемник само за 1 лев на месец за първите до 6 месеца

11 март 2024 г. Vivacom предлага специална оферта за жителите на Русе – потребителите могат да получат иновативната ТВ платформа EON в комбинация със супер бърз интернет само за 1 лв. на месец за първите до 6 месеца с подарък приемник. Те имат достъп до уникално телевизионно изживяване с над 210 ТВ канала, най-голямата видеотека в България, включваща каталозите HBO On Demand, Arena Play, Pickbox NOW и много други, както и възможност за връщане на ТВ съдържание до 7 дни назад.

Жителите на Русе могат да избират между три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. Независимо кой ще изберат, клиентите в Русе получават и безплатен приемник за срока на ползване на услугата - EON Smart Box, който превръща всеки телевизор в смарт. Освен това имат достъп и до мобилното приложение EON, за да гледат любимите си филми навсякъде, по всяко време и на всяко устройство – смартфон, таблет или компютър. С EON клиентите могат да гледат телевизионно съдържание до 7 дни назад на всички устройства, за да не пропускат най-интересните предавания. В зависимост от избрания план потребителите ще получат до над 210 канала, сред които и ексклузивни 4К канали, видеотека с препоръчано съдържание спрямо интересите на всеки потребител със собствен профил, спортен режим и възможност за създаване на детски профил.

Видеотеката на EON е с модерен и интуитивен интерфейс, който улеснява потребителите да откриват любимото си съдържание измежду всички над 30 000 заглавия - от най-хитовите филми и сериали до специална селекция с над 1 400 български заглавия. В платформата е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, по жанрове, спрямо настроението и се съобразява изцяло с индивидуалните предпочитания на всеки зрител. В допълнение към изкуствения интелект, EON разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници.

С възможността за създаване на детски профил EON Kids родителите могат да бъдат спокойни, че детето им има достъп само до подходящо за неговата възраст съдържание. Детският профил предлага най-обичаните от малчуганите филми и сериали на едно място, възможност за търсене по любими герои, както и специално детско дистанционно с атрактивен дизайн.

За любителите на спорта е налична специалната функция EON Sports Mode. Спортният режим предоставя цялостна статистика за всеки мач – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако зрителите са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

В комбинация с ТВ платформата EON потребителите получават и супер бърз интернет с включен гигабитов wi-fi рутер и безплатна антивирусна защита.

Повече информация за специалната оферта от Vivacom може да получите в магазините на телекома в Русе.

Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    27
    fasasfafws
    РЕЖА КАБЕЛА ! ше спя от тва по0хубаво нема ! и е безплатно, шибайте са в гъзъ нямам нужда от "услуги"
  • 2
    26
    Хайде, хайде
    В цял свят е така. Малките биват поглъщани от големите. В щатите /примерно/ от много време Verizon погълна всичко по пътя си. Малкия няма чисто техническата възможност да осигури адекватна поддръжка на мрежата си. Ама дори и за един сайт да говорим, като този под който коментираме. Има едни пари за съществуването му, но ако му направят предложение от голяма медия, защо пък да не се монетаризира? Нали това е идеята на бизнеса.
  • 19
    25
    Коалиционни картели
    И каква стана тя - "конкуренция" в интернет има отново САМО между виваком, а1 и теленор?! Които многогодишно са в картел и ежегодно увеличават цените според техните общи условия?! Това ли беше пазараната икономика?! За клиентите отново среден пръст... Пак потребителите нямат алтернатива измежду трите коалиционни картели!
  • 8
    24
    до 10
    Каква "Делта" бе човек. Ти ползвал ли си техен интернет? Ама то с пощенски гълъби е по бързо. И какви пък изненади да има от "Делта" ? Нямат ресурс. ТВ канала им фалира, радиото им фалира, в момента се крепят на изпарения от селата. Просто не са толкова интересни за големите, че да им направят предложение. Ще си ги изчакат още една - две години да баталясат съвсем. Свилен поне се оказа прозорлив и направи кинти.
  • 5
    23
    Кибик
    Надявам се не всички са овце, да се убие всеки български бизнес е най - важното!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари