Цачева изля душата си в ефир

1
Не съм първа младост, не съм най-красивата, но имаше ли друг кандидат, който да понесе толкова удари?
Не съм първа младост, не съм най-красивата, но имаше ли друг кандидат, който да понесе толкова удари? Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"С всичко мога да се съглася. Знам, че не съм красива, не съм толкова млада, не ме харесват, направиха разследване за дипломата ми...."

Това разтърсващо признание направи по време на дебата кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева през сълзи.

"Но да нарекат мен ляв кандидат при семейната ми история, при смъртната присъда на дядо ми през 1952 г. , за това трябва да ми се извинят", посочи тя. 

"Престъпих думата, която съм дала на смъртния одър на баща си да не разказвам историята за дядо ми Иван Цачев и му искам прошка", посочи тя. 

Кандидатката на ГЕРБ разкри съкровената семейна история при подканата на водещата да разкаже за знакова среща с избирателите. 

Христо Марков ме попита: "Вие ли сте внучката на Иван Цачев?" Аз днес пристъпих синовното обещание и казах: "Да, аз съм внучката на Иван Цачев. Научих след 10 ноември, че е убит, че през 1952 година е произнесена смъртната му присъда. Аз поисках отговор и потърсих сметка от моите родители защо са крили толкова години, за това че не знам какъв е коренът ни", каза още Цачева и повтори: "Не съм първа младост, не съм най-красивата, всички бяха срещу мен, имаше ли друг кандидат който да понесе толкова удари". Запазих коректния изказ, не съм си позволила да кажа лоша дума за опонент", категорична бе тя. 

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари