Милена Фучеджиева: Пристигащите на летище София масово лъжат

7
"Властите не би трябвало да вярват на пристигащите на летище София. Масово лъжат откъде идват. При следващото ми пътуване и аз ще лъжа, щом така ще се пропускаме на честна дума", споделя писателката
"Властите не би трябвало да вярват на пристигащите на летище София. Масово лъжат откъде идват. При следващото ми пътуване и аз ще лъжа, щом така ще се пропускаме на честна дума", споделя писателката Снимка: Фейсбук

Писателката Милена Фучеджиева, която преди ден се завърна от САЩ в България написа гневен пост в личния си фейсбук профил за ситуацията с КОВИД-19 на летище София: 

"Малко информация за тези, които могат да пътуват.

Не е приятно в продължение на 17 часа да не махаш маската от лицето си, освен когато ядеш. Но пък всеки имаше място да си легне и да спи. Вентилацията в Луфтханза е сменена. Вече не можеш да насочваш въздушния поток към себе си. Той духа само напред. В самолетите обслужващи полетите до България, разбира се, не е така. Бяха и пълни догоре.

Щом кацнахме в Бг, като единствен честен човек от всички пристигнали - което на български означава балък - само аз си признах, че идвам от Америка, съответно трябваше да си направя ПСР тест незабавно, ако не исках да съм под карантина за 10 дни. Направих го мигновено в Рамус, направих и за антитела. До вечерта резултатът излезе, и го изпратих на РЗИ. Засега всичко си е на място.

Властите не би трябвало да вярват на пристигащите на летище София. Масово лъжат откъде идват. При следващото ми пътуване и аз ще лъжа, щом така ще се пропускаме на честна дума. Само казвам.

Някога за да можем да се оженим ни искаха негативен тест за СПИН, като че ли някой изобщо беше виждал болен от СПИН или познаваше вирусоносител. СПИН в България бяха донесли само няколко нещастни моряка. Просто спомен за една друга опасност от една друга епоха.

Всичко отминава."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари