Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

2
Не сме мотивирали тези депутати, категоричен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев
Не сме мотивирали тези депутати, категоричен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев Видео: NOVA

Благодаря за огромната смелост на хората, които напускат ПГ на ИТН, заяви премиерът

"Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева толерантност към корупцията. През последните няколко месеца непрекъснато се опитвахме да спазим това обещание. Закони се бавеха – винаги от няколко човека от ИТН. Днес стана ясно, че този вододел е тук – между мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че държавата ще работи за тях". Това заяви премиерът Кирил Петков на извънредна пресконференция на "Продължаваме Промяната", предаде NOVA

"Искам да благодаря за огромната смелост на хората, които напускат парламентарната група на ИТН", подчерта министър-председателят. И допълни: "Днес аз видях едни наистина смели хора, които знаят, че тяхната лоялност не е към задкулисния певец и неговия 20-годишен приятел Орлин Алексиев".

"Не сме мотивирали тези депутати. Вярваме, че в това НС има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат на страната на народа в битката му срещу мафията", категоричен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

По думите му държавата да се управлява от "диванчета и фотьойлчета" и има хора, които ги е страх да влязат в НС и да положат клетва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари