ЕС се простреля в България

2
Посланиците на страните членки (с две доблестни изключения) стиснаха ръката на българския политик
Посланиците на страните членки (с две доблестни изключения) стиснаха ръката на българския политик Снимка: БГНЕС

Посланиците на страни членки стиснаха ръката на Делян Пеевски

Европейският съюз се простреля в България – и не в крака, а в сърцето. Посланиците на страните членки (с две доблестни изключения) стиснаха ръката на българския политик, който е въплъщение на корупцията и завладяната държава, пише Mediapool.

В четвъртък вечерта сайтът на ДПС помести следната информация: "В рамките на белгийското председателство на Европейския съвет, посланиците на страните членки на ЕС се срещнаха в белгийската резиденция с делегация на Движението за права и свободи (ДПС), водена от председателя г-н Делян Пеевски. Заедно те проведоха разширена дискусия по няколко теми от национален и регионален интерес. Дискусията протече в открита и сърдечна атмосфера, по време на която бяха обсъдени открито всички важни за присъстващите теми. Белгийско председателство на ЕС в България благодари на делегацията на ДПС и местните ръководители на мисии на ЕС за приноса им към дискусията."

ЕС се подигра не само със собствените си принципи и ценности като върховенството на правото и свобода на словото, но и с онези български граждани, които все още вярват в тях.

Това беше европейска легитимация на "значимата корупция". Гавра и с европейските граждани, чиито данъци (под формата на източени еврофондове) финансират олигархичния модел в България, подчиняването на съдебната власт, регулаторите и институциите.

Провеждането на тази среща точно в Деня на Европа и по случай откриването на предизборната кампания в България изглежда като замислена отдалеч и умело проведена хибридна атака.

В навечерието на съдбовни избори за Европейски парламент това изглежда и като "саморазрушително безумие!" (по Олаф Шолц ), когато национализмът и евроскептицизмът отчитат рекордно високи резултати, когато "европейската история минава може би през най-критичния си период от началото на интеграционния процес" (по Серджо Матарела).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Да разлаем кучетата
    До платените драскачи: в интервю, за тв, някоя си , всички представители на ПП-ДБ, при въпрос относно : пудели, пачки и прочие, убедено заявяват, че това е работа на съда и прокуратурата..., т.е. да не се раздават предварителни присъди! А когато стане дума за Пеевски и Борисов, тогава това не важи, те са злото и какво ли още не, а това не са ли предварителни пресъди! Ей това лицемерие , бие на очи и не се забравя !
  • 2
    7
    ...
    КАПИТАЛЕН ЕВРО-СКЕПТИЦИЗЪМ !!! ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ РАЙСКАТА НИ ЗЕМЯ ! ! ! Хомо-сган ! ! !
  • 3
    6
    ха, ха
    да пробват да си измият ръцете Iобезмаслител, за да не им остане никакво петънце от мазни отрепки....
  • 12
    5
    азбукарче
    ЕС вече, и то от доста години, е една некъдърна система, управлявана от тъпи и алчни чиновници.
  • 11
    4
    Уморих се
    Разправях ви за измамата „демокрация“ - скачахте. Разправях ви за измамата ГЕРБ/СДС/НДСВ/ДПС/ПП/ДБ не чухте. Разправях ви за измамата €вропейски съюз – не вярвахте. Разправях ви за измамата Украйна – подарихте им нашите БТР-и. Разправях ви за измамата covid-19 – „ваксинирахте“ се. Е, то простите хора си заслужават и политиците и „ваксините“!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари