Кирил Петков: Вярвам на Асен Василев като кандидат за премиер

0
Той бе категоричен, че за него „няма опция” ИТН отново да бъде партньор на „Продължаваме Промяната” в управлението
Той бе категоричен, че за него „няма опция” ИТН отново да бъде партньор на „Продължаваме Промяната” в управлението Видео: NOVA

По темата за евентуални предсрочни избори премиерът в оставка изяви убеждение, че партията му ще бъде първа политическа сила

„С нашия мандат преди седмици ние обявихме Асен Василев като кандидат за премиер. Не вярваме, че всяка седмица трябва да имаме нов. Ако трябва да предложим някого, аз лично вярвам на Асен Василев". Това заяви премиерът в оставка Кирил Петков в ексклузивно интервю за предаването "На фокус"  по NOVA

Той коментира и темата с изтеклия запис от закрито заседание на парламентарната група на „Демократична България”. Именно в последствие на него лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че партията му излиза от преговорите за нов кабинет. „Не видях нищо страшно и драматично в този запис. Това беше поредната „Македония”. Едни хора си играят на куклен театър – измислят си някаква теза за оправдание, а реално трябва да си направите извод какво се случва с парите им”, заяви Петков.

Той бе категоричен, че за него „няма опция” ИТН отново да бъде партньор на „Продължаваме Промяната” в управлението. Министър-председателят в оставка подчерта, че още в началото на новите преговори за правителство му се е сторило съмнително, че „от днес за утре пак има диалогичност и пак някой се е събудил след катарзис”.

Петков бил убеден още, че ИТН няма да подкрепят кандидатурата на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ. И категорично заяви, че ПП не са се отказали от това свое предложение.

По темата за евентуални предсрочни избори премиерът в оставка изяви убеждение, че партията му ще бъде първа политическа сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    "'
    Психично болен американски агент/шпионин! 1. Наруши Конституцията на Република България! 2. Показа агресия спрямо Русия! 3. Гаври се с Русия! 4. Започна да разделя обществото на фоби и фили! 5. Интересуваше се само от външната политика, защото му беше заповядано от сащ, англия и франция, обслужваше чужди държавни интереси! Българите въобще не го интересуваха! Първата му работа след назначението му беше да посети сащническия посланик, после да иде в усрайна, а българите - нямаха значение за него, защото про100$$ к!р0 е чужденец, никога не е бил българин! 6. Доказа, че е агент/шпионин на сащ!
  • 4
    3
    😥😥😨
    Нали ти е лявата подметка.Въртиш сучеш като Корнелия ,гледаш кокала да не истървеш
  • 8
    2
    Викайте
    Линейката на центъра за психично здраве има пациент за заведението.
  • 8
    1
    И какво сега
    Да го ду-ат бедните! - както каза Асен Василев.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари