Цвета Караянчева: Кирил Петков да си гледа неговата партия

0
Според нея, ако ГЕРБ-СДС спечели вота, Борисов трябва да стане премиер
Според нея, ако ГЕРБ-СДС спечели вота, Борисов трябва да стане премиер Видео: NOVA

Според нея, ако ГЕРБ-СДС спечели вота, Борисов трябва да стане премиер

След изборите думата „сглобка” ще остане в миналото. Ще има коалиция от партията победител, която предложи най-ясна и конкретна програма за управление. Това прогнозира в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали и област Пловдив Цвета Караянчева.

„В последните няколко месеца видяхме какво се случи - искаме реформи, но не можем да ги направим. Бяхме първа политическа сила, но дадохме стъпка назад. Дадохме възможност на други, които нямат опит и знания, а искат само да назначат някакви хора някъде”, коментира още Караянчева.

Според нея ПП-ДБ вече не са в позиция да поставят условия.

„Ще предложим програма за работа и управление на държавата за 4 години. Ще встъпим в преговори с останалите политически сили. Заявили сме, че правителството трябва да бъде от ярки политически личности. Не виждам нищо по-естествено от това председателят на партията победител да бъде министър-председател, но това е негов избор. Виждала съм как европейските лидери посрещат Бойко Борисов.

Тя поясни, че сблъсъците с ДПС са били на базата на политики, не е имало личностни нападки.

Отдавна политиката излезе от коловоза на нормалността. Време е да върнем България в нормалното и да започнем да си говорим. Кирил Петков да си гледа неговата партия, да прецени какви подкрепи е получил и откъде”, смята бившият председател на Народното събрание.

Не съм излизала от политиката. Имам уверението и съм убедена, че ще направя сериозна кампания и в двата района – Пловдив и Кърджали. Трябва да се работи със сърце. Нека ни критикуват, това е важно. Ако познаваш региона и проблемите на хората, ти си полезен”, твърди Цвета Караянчева.

На финала на разговора тя заключи, че Мария Габриел ще има роля както в българската, така и в европейската политика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Stoian
    Това са боклуците от Герб, мазни гангстери и мафиоти, долни крадци ибандити, прости и пьрвобитни..
  • 9
    6
    Тъжно е
    На тази женица внуците някога сигурно ще изпишат името и в някоя търсачка. Добре, ще понаправи някоя кинта, но да останеш в историята като "ПКП" ... абе за мен лично е ужасяващо унизително. От чисто женска житейска точка. Колко може да ти струва името и паметта, която ще оставиш?
  • 10
    5
    Анонимен
    Тази жена има ли капчица достойнство ?
  • 11
    4
    dgd
    Тази "тъпа кърджалийска путка" от кой политгроб я изкопаха.
  • 8
    3
    до 2
    Ами който с каквото има : "... богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът... " , а тя сал една вагина има, но прави всичко за да е полезна!:( ... Докато фюрерите на Булгаристан са путьовци и питки, ще умираме все по-бързо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари