В петък започва делото „Трифонов срещу Петков“

0
Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов на среща с депутатите от ИТН, предавана онлайн
Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов на среща с депутатите от ИТН, предавана онлайн

Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов на среща с депутатите от ИТН, предавана онлайн

Делото за клевета, заведено от Слави Трифонов срещу бившия премиер Кирил Петков, ще бъде този петък. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" на излъчена онлайн среща с депутатите от партията си.

Трифонов заведе иск срещу Петков за 50 000 лева миналата година. Причината е изказване, в което съпредседателят на "Продължаваме промяната" нарече Слави Трифонов "мафия".

По думите на Трифонов той е направил така, че председател на 47-ия парламент да стане Никола Минчев, а не Корнелия Нинова, каквато е била първоначалната идея.

„В петък е за пръв път делото, което е срещу Кирил Петков за това и то ще бъде спечелено и той ще си плати. Не е въпросът в това какво ще си плати, а ще бъде осъден. Това е повече от ясно. Той не може да си говори каквото си иска и да хвърля някакви тука теми – Капитан Андреево, мафия и т.н. Той ще си плати“, каза лидерът на ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Анализатор
    Номер едно,името ти е измислено,но всичко написано от теб,е голамата,голата истина за тези предателски душици,които бяха натикани от дпс в днешния парламент.От "враг" на Б.Борисов,Слави днес е най лоялният му подръжник и удобна патерица.През юли,има голяма вероятност,да отидем за пореден път пред урните.Дано тогава да мислим с главния си мозък.
  • 5
    1
    МАНАФЯН
    НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА“-ла ☭ И Е НЕГОВА ПАТЕРИЦА В ПАРЛАМЕНТА ..... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е КРЕАТУРА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ ......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари