Стефан Тафров: Открихме, че ГЕРБ и ДПС са едно цяло

0
Ако искаш да постигнеш съгласие с тях, трябва да говориш с Делян Пеевски, каза той
Ако искаш да постигнеш съгласие с тях, трябва да говориш с Делян Пеевски, каза той Видео: NOVA

Ако искаш да постигнеш съгласие с тях, трябва да говориш с Делян Пеевски, каза той

Ще засилим присъствието си в Европейския парламент. Засега имаме един депутат, но ще бъдат повече. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП-ДБ Стефан Тафров в „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Не съм си помислил, че мога да се кандидатирам за два парламента, затова избрах този, в който ще бъда най-полезен, предвид дипломатическата ми кариера и опита ми в Европейския парламент”, каза той.

По време на управлението открихме, че ДПС и ГЕРБ са едно цяло. Ако искаш да постигнеш съгласие с тях, трябва да говориш с Делян Пеевски”, каза той. Тафров посочи, че докато ситуацията е такава, няма как да управляват заедно. „Те са едно цяло в името на запазване на статуквото”, допълни политикът. По негови думи е имало моменти на мимикриране. Тафров заяви, че по отношение на външната политика нямат различия. „Едно е реториката, друго е да построиш Турски поток, който обслужва интересите на Путин”, допълни той.

По темата за Северна Македония Тафров изрази надежда, че при сблъсъка с реалността, управляващите ще се изчистят от антибългарските послания. „Ако искат РСМ да има европейско бъдеще, това преминава през подобряване на отношенията с България”, допълни той. Тафров бе категоричен, че Северна Македония трябва да включи българите в Конституцията.

По темата за визитата на Си Дзинпин в Сърбия Тафров каза, че така страната се отдалечава от Европейския съюз. „Като депутат в ЕП ще съдействам да се възприеме общ подход по отношение на Китай”, заяви политикът.

За войната в Украйна Тафров изрази надежда, че Украйна ще успее да овладее ситуацията по границата на Харковската област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    До 5
    Ти оди ли там да се предложиш?
  • 2
    5
    до 3
    Според теб някакви специални качества ли се иска за да си конферансие на квотен принцип в някаква комисия без значение в ООН (председател на Трети комитет към ООН, Ню Йорк, занимаващ се със социални, хуманитарни и културни въпроси) ? Просто човечето са го монтирали на правилните релси и е израснал като един чиновник от МВнР, който е бил дялан камък - пращали са го от службичка на службичка. Да ми припомниш нещо да е направил, с нещо да се е изявил?
  • 2
    4
    Русенец
    Но направихте коалиция с тях. Уф, обърках се.То не било коалиция ,а сглобка.Демагози сте вие.За да сте във власта и с Юда ще направите сглобка.
  • 5
    3
    До 1 и 2
    Специта, кат водите една сесия на ОС на ООН тогаз се включвайте. Са - у лево.
  • -2
    2
    Баба ви
    Язък му за "дипломатическата експертиза" на педала тафров. Още не е осъзнал на къде духа вятъра. И няма как да осъзнае, след като човечето цял живот е било на хранилка - на държавата, на Шорош и на ...........
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари