Как така не може без "Газпром"? Все едно да кажем - не можем без мафията!

1
НЕ на нов договор с терористите от ГАЗПРОМ
НЕ на нов договор с терористите от ГАЗПРОМ

КАК ТАКА не може без ГАЗПРОМ?

Все едно да кажем - Не можем без мафията! Или жертвата да каже - Не мога без палача си!

Кабинетът: Очевидно ще трябва да се обърнем към „Газпром“

ГАЗПРОМ ни спряха газа едностранно и незаконно. ГАЗПРОМ ни вкараха в тази ситуация и така получихме възможност да скъсаме оковите на тази робия. И изведнъж идват някакви случайници, продажници и подгъзници и ни казват - Пак ще ви нахлузим хомота защото без ГАЗПРОМ не можем.

Вие не можете, ама ние можем!

Газ има, възможности има, алтернативи има. Това, че шепа национални предатели са се навели на Путин и ГАЗПРОМ и предават нациоланите интерси и сигурност на страната за Къща в Барселона, или някой лев не значи, че всички трябва да се наведем. Някой се дупят на Кремъл без пари, познавам доста безгръбначни, на които им стига господарите да ги почешат зад врата и да им хвърлят кокалче под масата.

Познавам обаче и хиляди българи, които не искат да са на колене и къса каишка. Не искат да треперят дали кремълското джудже няма да се събуди посред зима ядосан за загубите в Украйна и пак да ни затвори кранчето обричайки ни на студ и мизерия.

Писна ми и от политици - лицемери и страхливци, които съзнават рисковете, знаят и дори повтарят всеки ден каква опасност е това, но в същото време не смеят да си мръднат пръста с реални действия.

Трябва да се става.

Да спрем злото преди да е станало късно, че после десетилетия ще трябват.

До дни БОЕЦ ще излезем на площадите и това ще е тест за гражданското общество, за политици, за партии, или поне за тези, които не ги е страх и не искат да се връщаме в блатото на мафията, корупцията и петата колона. Ще се преброим на барикадата.

НЕ на нов договор с терористите от ГАЗПРОМ.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    '\'\'\'\'\
    Списъкът се допълва с още българофоби/русофоби! Медиийте са нажежиха да дават трибуна именно на убийци на българи! Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 6
    12
    Сахил
    георги, боклук, искаме незабавна диверсификация на сащническия танкерен газ! Не искаме газ от сащ, искаме европейски газ! Стига сте ни набутвали само сащ! Не искаме сащ! сащ е злото!
  • 9
    11
    Микаела
    Вижте го на снимката този убитак! Пяната пада от устата му да плюе по Русия! От снимката виждам психопат! сащ, изчадия гадни, прибетете си агента!
  • 7
    10
    МаРк
    георги, шпионино, признай, че си подлога на сащ, изверг безподобен! Докога ще тровиш с американска пропаганда българското общество! Признай, че си шпионин, сащническа твар! Добре ти плаща фондация "америка срещу България"! Най-много русофобите споменавате "Газпром", ако това не е комедия... ;))) Пяна имаш на устата си, ге0рги, американски шпионино!
  • 6
    9
    ge0rg! e shpionin
    На снимката виждам психично болен американски агент/шпионин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари