Деница Сачева: ПП-ДБ непрекъснато се опитваха да управляват с принуда

0
Диктат на малцинството, на втория, повече няма да има, категорична бе тя
Диктат на малцинството, на втория, повече няма да има, категорична бе тя Снимка: Деница Сачева / Facebook

Диктат на малцинството, на втория, повече няма да има, категорична бе тя

Винаги сме се опитвали да управляваме с разум, докато ПП-ДБ непрекъснато се опитваха да управляват с принуда, с натиск. Разбира се, че в крайна сметка победи разумът. Разумът обаче стигна дотам, че отново сме на избори“, каза в предаването „Лице в Лице“ по bTV Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

Самият факт, че по време на обсъжданията в Конституцията изказванията от страна на нашата парламентарна група бяха изключително малко, ясно показва, че нашата подкрепа беше мълчалива. Ясно се вижда колко са неработещи част от текстовете“, заяви Сачева.

По думите ѝ ГЕРБ-СДС са се опитвали да подобрят всяко едно предложение, включително по отношение на Конституцията.

Смирението и компромисите, които проявихме, бяха необходим период, в който на практика всички да видят дали царят е гол, или действително има някакви идеи“, заяви още Деница Сачева.

Тя заяви, че ГЕРБ-СДС разчитат в предизборната кампания да има ясен сблъсък на идеи и програми. Да се види какви ще бъдат резултатите от изборите, за да се готови след това за възможни формули за управление.

"Не изключвам разговори с ПП-ДБ, но те ще отчитат съответната електорална тежест на съответните политически субекти, които участват в тези разговори и доколко има сходство в програмите и идеите. Диктат на малцинството, на втория, повече няма да има", категорична бе Сачева.

На въпрос дали ГЕРБ-СДС биха предложили отново Бойко Борисов за премиер, в случай че партията спечели изборите, Сачева заяви: „Логично е партията, спечелила изборите, да излъчи своя кандидат за премиер. Логично е партията, която спечели изборите, да излъчи именно лидера си за премиер. Ние смятаме, че е редно да се върнем към разумната политика, а не да продължаваме да губим времето на хората с празни приказки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Българин
    Няма по долна, гнусна и корумпирана измет от ДеБил-ПеПерастите! Доказани подлоги на Боко и Пеевски - алчни и надупени! Нито един глас за Простото, Ококорения гейтак или ДеБелата юридическа нула Ицо Бойкикев!
  • 0
    3
    Anton
    Да,бе,даа пьк Герб, управляват чрез кражби,измами,льжи,убийства, гангстерски и мафиотски методи,затова държавата е това ниво,от некомпетентни и прости хора...
  • -2
    2
    даскалче,
    викаш остатъци от соца?!? Пък аз се кефя като гледам как детища и изтърсаци на номенклатурата,десарите и коминтерновците, се хапят един-друг,как се бутат кой по-напред да се подложи на козяците. Хр.Иванов - коминтерновец, Кирчо - баща му омотан с Трактора, Гномът - червен прокурор,Терзиев - десарски изтърсак,Мирчев комунярско синче. Рот фронт!
  • 8
    1
    daskal
    Нагла, отблъскваща, противна, гнусна... ГЕРБ е недостижим кадровик! Стерилните другарки от соца направо са очарователни в сравнение с това нещо.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- На времето имахме безплатно образование и безплатна медицина!
- Е, нищо де, сега поне имаме безплатна работа!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари