Спипаха бракониери при улов на риба в язовир “Батак“

0

Трите уловени шарана са тежали общо 26 килограма

ИАРА състави четири акта за нарушения в язовирБатак“.

В офиса на ИАРА - Пазарджик към сектор “Рибарство и контрол" - Пловдив беше получен сигнал за бракониерски улов на риба от вида „шаран“, осъществяван от 2 лица в района на язовирБатак“, местността „Скъсаният път“.

Инспекторите незабавно посетиха посоченото място, като междувременно поискаха съдействие на полицейски служители от ПУ “Батак“ към РУП на МВР - гр. Пещера. При пристигане на място двама полицаи заловиха нарушителите и беше установено, че лицата са уловили 3 броя риби от вида “шаран“, с общо тегло 26 кг, като за целта са използвали риболовни принадлежности за улов на щука, но с незаконната техника за улов "косене" /търмъчене/.

На база установената на място фактическа обстановка и показанията на свидетеля съставиха общо 4 броя АУАН. Екипите върнаха уловената риба обратно във водите на язовирБатак“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари