Идва трета световна война, в която Русия ще победи заедно с Китай и Иран

11
Проблема - Ислямска държава, ще предизвика Трета световна война
Проблема - Ислямска държава, ще предизвика Трета световна война

Бежанската вълна и по-точно коренът на проблема - Ислямска държава, ще предизвика Трета световна война, прогнозират много хора. Дали проблемът ще ескалира се консултирахме с ясновидката Латина, която говори за тези неща от няколко години. Тя вижда апокалиптични картини и война, за което разказва само пред BIG5.

Латина говори за това, че ще има размирици в градовете, затворени въздушни пространства и по-трудно преминаване на границите, купонна система за храната и горивата и поскъпване на цените.

- Латина, ти отдавна говориш за бежанската вълна и тя вече е факт. Какво предстои?

- От няколко години говоря за проблема с преселението на бежанците. Моите прогнози може да се забавят във времето, но за жалост обикновено се сбъдват. Имах едни страшни видения за това, което предстои. Предричам Трета световна война и го казвам съвсем отговорно. Тя ще дойде от Сирия, не както се предполагаше  от Украйна или от някъде другаде. И ще стане страшно.

- Какво по-точно имаш предвид?

- Проблемът е терористичната организация Ислямска държава, не Сирия като държава. Организацията ще се разрасне страшно много. Всички тези мигранти са едно контролирано превземане на Европа по легален път. Не знам дали хората го разбират. Има много мигранти, които са неграмотни, нямат интернет, но всички са строго контролирани от Ислямска държава. Минават по точно определени маршрути, знаят до коя точка трябва да стигнат. Това е сериозен проблем, върху който  политиците не се замислят сериозно.  Според мен предстоящата война е тази, за която се споменава в Библията, че е на полумесеца срещу кръста.

- Това е войната на исляма срещу християнството ли?

- Но този ислям е изкривен. В Ислямска държава няма мюсюлмани в истинския смисъл на думата. Те колят, бесят, разрушават паметници на културата. Това не е ислямът в истинския му вид, а изкривен.

- Какво конкретно ще се случи в Германия, където има много бежанци?

- Там цели провинции ще бъдат контролирани от Ислямска държава. В Австрия ще стане по същия начин, както и  в Италия и в Гърция. Полша ще мине на страната на Ислямска държава. Тя има териториални претенции. Поляците са против германците. Те мразят Германия заради Втората световна война. Мразят и Русия заради комунизма. Ще започнат да произвеждат оръжия и самолети за Ислямска държава.

- Какво ще направи Турция?

- Тя ще изиграе страхотен номер. Сега държавата  иска 3 млрд. евро от Европа за справяне с бежанците. Тази сума няма да им бъде дадена, а половината. И турците ще пуснат всички бежанци, които държат да нахлуят в Европа. Турция ще има териториални претенции към Гърция и част от Сирия. За да може да си върне стари позиции, тя ще играе двойна игра с Ислямска държава. Албания също ще мине на страната на Ислямска държава.

- Кога конфликтът ще обхване по-глобално света?

- Виждам от февруари конфликтът да прерасне в световна война. Всяка една държава ще започне да има териториални претенции към своите съседки.

- Какво я очаква България?

- Тук също ще има много бежанци. Те ще са гладни, жадни, ще крадат, ще влизат в домовете. България ще бъде един тип координационен център по време на войната. Тук виждам да излитат самолети, да идват пострадали да се лекуват. В България  ще се прави преразпределение на бежанци. От една гледна точка това ще ни пожали. У нас ще се въведе вечерен час. Виждам купонна система. Храните на стоковата борса ще поскъпнат, всичко ще поскъпне. През месеците май, юни ще има срив на Световната стокова борса заради конфликта и всичко ще повиши цените си. Ако сега хлябът е 1 лв., ще стане 10 лв. Ще има купонна система и право да си купиш един хляб, едно мляко и да заредиш 5 л гориво за деня. Ще има недостиг на храна, лекарства, гориво.

- Колко време ще продължи войната?

- Войната ще трае три години и половина като картата на света няма да бъде същата след нея. Много от държавите няма да са в същите граници.

- Нали в момента Русия се опитва да унищожи Ислямска държава. Няма ли да се справи?

- Ако говорим за финала на войната, Русия ще победи. Според мен ние трябва да сме на страната на руснаците. На Русия й е писано да печели световни конфликти. Тя ще победи заедно с Китай и Иран. Либия и Бразилия също ще минат на страната на Русия. Виждам войска от Китай и Русия, която ще влезе в България и оттук ще тръгне към битка с Ислямска държава.  

- А какво прави Америка в тази картина?

- Америка създаде Ислямска държава. Тя въоръжи сепаратистите, които да се бият срещу Асад. Тези сепаратисти създадоха Ислямска държава, а Америка изпусна от контрол тази организация. Америка искаше да измести Русия от позицията на основен доставчик на суровини в Европа, тя искаше да има контрол над арабския свят и над петрола. Затова направи Арабската пролет, искаше да свали и Асад. Но изпусна от контрол Ислямска държава и вече не може да се справи с нея.

- Между бежанците, минават ли през границите и терористи?

- Между бежанците минават и терористи и наркотрафиканти. Много харесвам Меркел като политик, но тя прояви прекалено голяма мекост по отношение на бежанците. В момента Европа няма добър граничен контрол да проверява всеки от бежанците. Повечето влизат нарочно без паспорти и всякакви документи. Това е контролирано превземане на Европа от Ислямска държава. Не се говори за това, но е факт.

- Ще се пътува ли лесно зад граница?

- Българите трябва да се приберат у нас, защото ще се затворят въздушни пространства на много страни и после трудно ще се минава през граница. След това българите няма да имат шанс да се приберат. Хората трябва да се запасят с храна. Не, че ще могат да изкарат цялата война, но да си помогнат. Когато храната е оскъдна и ще има купонна система, да имат боб, ориз, леща, консерви.  В градовете няма да може да се живее добре. Ще има размирици, вечерен  час, кражби. Трябва да се обезопасят домовете от кражби, от взлом. Ще се живее по-добре на село, където няма толкова много хора и няма да има размирици.

- По-леко ли ще минем в България?

- Положението в България ще е по-леко, но когато къщата на съседа гори, и при нас гори.

- Как ще пазим къщите си, като мъжете ни не са подготвени за това?

- Добра идея е да се въведе задължителна казарма от поне 3 месеца. Трябва да го направим час по скоро. Защото всички млади момчета не знаят как се държи автомат, пушка. А ще има мобилизации и българите ще са абсолютно неподготвени.

- Имаш ли препоръка към нашите политици?

- Те трябва да оправят отношения та ни с Русия.  Ние сме ориентирани към Америка, но това е грешка. Русия ще изиграе най-важната роля в тази война. Тя пак ще победи. И е важно да не сме от губещата страна като през Първата световна война и през Втората световна война.

- Наскоро по нашата граница застреляха бежанец. Какво точно се случи там? Граничарят трябваше ли да стреля?

- Откриха телефони с кадри на зверски убийства в тези бежанци. А самите те казват, че бягат от войната и тези кланета. Някой зададе ли си въпроса, как ако бягаш от клането, ще седиш и ще го снимаш. Тези бежанци са участвали в това, което са заснели и според мен те са терористи.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари