Мирослав Севлиевски: Прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна

3
Предложението България да изпрати 100 БТР-а предизвика разделение в обществото
Предложението България да изпрати 100 БТР-а предизвика разделение в обществото Видео: NOVA

Предложението България да изпрати 100 БТР-а предизвика разделение в обществото

Страната ни да изпрати за Украйна около 100 бронирани бойни машини. Това предложение отново предизвика разделение в обществото.

„Машините не са използвани в продължение на 30 години. Това са БТР-и, които да се използват срещу граждански размирици. Тоест цялата тази легенда, че българската армия се „оголва” е смешна”, коментира в ефира на „Здравей, България” по NOVA журналистът Асен Агов.

„Единственият начин да се сложи край на тази война е украинците да изтласкат агресора от окупираните територии, да стигнат до Крим и тогава пред руснаците остава да седнат на масата за преговори”, посочи още Агов.

„Част от тази пропаганда е на клиентелата на служебното правителство. 95% от оръжията за Украйна минават през посредници. Тоест, когато изкарваме много пари, за сметка на живота на хората в Украйна, това е добре. Когато новият военен министър казва, че това трябва да спре, ни наричат родоотстъпници”, посочи журналистът Любчо Нешков.

„Словакия и Чехия, които са приблизително като нас, нямат Ф-16, руски танкове, а модерни оръжия. Те са с най-голяма подкрепа за Украйна и с най-добрата армия в момента”, посочи Нешков.

По думите му това ново оборудване е дошло чрез т.н. „триъгълни сделки”, при които страна членка на НАТО подпомага отбраната на Украйна, като ѝ изпраща старо съветско въоръжение, а партньорите в Алианса я компенсират.

„Президентът Володимир Зеленски ясно обясни защо е дошъл на крака и се моли на колене за оръжие. Той каза простичко: „Хора убиват ни, убиват децата ни, отвличат ги”, коментира Мирослав Севлиевски, бивш министър на енергетиката.

„Не тези БТР-и, прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна, за да се пази и отвоюва своите територии”, посочи Севлиевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Бай Дън
    Ей, много сте секси с тези прашки, да знаете!
  • 2
    4
    Новото
    „Единственият начин да се сложи край на тази война е украинците да изтласкат агресора от окупираните територии, да стигнат до Крим" - се изрече асан агов. А сега да каже кога и как ще стане.
  • 13
    3
    хаха
    за какво са им на украинските мърши прашки? знам че са боклуци като народ ама войниците им ще проституират ли че да им трябват прашки? (за другите прашки, които работят с кинетична сила не говоря, понеже няма да е забавно)
  • -3
    2
    Читател
    Не се отнасяйте тенденциозно към моите коментари.Това е идиотско отношение към читател, който предпочита сайта "Дунав мост"! Харесва ли ти коментара под номер едно?
  • 24
    1
    Дати ЕПМ!
    Дай и прашките на жена си, бе, педераст! И гъза си дай на усрайна, да се празнят нацистките копелета в него!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари