Пенчо Милков: Всеки един квартал на града ни е важен

9

Кметът на Русе направи обход в квартал "Дружба"

"Всеки един квартал на града ни е важен."

Това коментира кметът на град Русе Пенчо Милков.

"Днес направихме обход в квартал Дружба 1, бл. 21. Блокът е построен 1998 г. и след това нищо не е правено, за да бъде облагородено мястото за гражданите около него. Съдовете за боклук не са съобразени с настоящия брой живущи. Научихме също, че хората сами са извозвали земна маса, за да си направят паркинг.", сподели градоначлникът.

"След като огледахме мястото, поемаме като ангажимент да предоставим допълнително съдове за боклук. Започваме изготвянето и на проект за асфалтиране.", обясни кметът

"Всеки един квартал на града ни е важен, затова ще продължим с обходите и да планираме мащабното подобрение на градската среда", увери Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    31
    Анелия Иванова
    Господин кмета може ли да обходи и квартал Левента.Там също има недостиг на контейнери особено за разделно събиране на отпадъци.Осветлението на ул.Ген.Котузов е до средата.Коси се тревата само до ресторант Левента.Живеем не малко хора и след ресторанта.Вечер е тъмно и не е безопасно особено в тази част на квартала.Цяло лято там се празнуват ромски сватби.
  • 3
    30
    МИМИ
    ХАЙДЕ КМЕТЕ, И В ЧАРОДЕЙКА - ТАМ, Е МЯСТО ЗАБРАВЕНО ОТ БОГА И ОТ КМЕТА, И ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА...
  • 7
    29
    Оп
    Кви квартали говори кмета.Той центъра заприличал гето.Метални кошчета по земята изгнили и паднали от стойките им.Плочки лопат.Пълна мизерия.Улици пропадат.
  • 6
    28
    Тука има, тука нема
    Осперменителят, дали е опънал леличката с кока? Ако е, жална му арабска майна, щото оная негова селянка ще му навре топчетата в _ъзо.
  • 11
    27
    Обрешков
    Кога г-н кмета ще преасфалтира паркинга между блоковете Вит, Лом и Доростол 129 (нов блок) и кога ле разкара циганските къщи по улица Скопие? Това там е златна земя скъпа и до парка, а са я дали на циганите, които не са трудили и ден за имотите си. Но нали са гласоподаватели на Пенчо, той ги държи и пет пари не дава за това, че тровят въздуха на околните блокове и вдигат шумни веселби с уредби. Безобразие!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари