Хванаха мъж да управлява електрическо МПС без регистрация в град Ветово

1
Двама водачи на нерегистрирани превозни средства са установени при полицейски проверки
Двама водачи на нерегистрирани превозни средства са установени при полицейски проверки Снимка: Архив

Двама водачи на нерегистрирани превозни средства са установени при полицейски проверки

Двама водачи, управлявали нерегистрирани превозни средства, са установени при полицейски проверки, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

В град Ветово, на улица „Велико Търново“, униформените са спрели и санкционирали 50-годишен водач, който се е движел по отворен за обществено ползване път с електрическо МПС, което не е регистрирано по законовия ред.

В село Червена вода, на улица „Странджа планина“, полицейски екип е засякъл и проверил 27-годишен младеж, който управлявал мотопед, който също се е оказал нерегистриран.

По случаите са заведени преписки в районните управления в град Ветово и Второ районно управление в град Русе, с оглед изясняване на данни за престъпления по Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    п.п. от 8
    И амнайсе минуса да сложите, това е положението! Освен това на лица под 14 години е забранено да ползват елтротинетки, а от 14 до 18 години трябва да са задължително с каски! Вие си слагайте минусите, а сетне ревете, ауууу, кво стана!
  • -4
    8
    пак неподготвени
    Електрически МПС подлежат на регистрация при максимална скорост по-висока от 25 км/ч и мощност над 250 W
  • 7
    7
    Елена
    О, във Ветово са стотици даже и деца карат такива неща,а те хванали един.Разходете се във вторник на пазара.Не можеш да починеш от тях.
  • 5
    6
    Аз пък
    Аз пък хванах комшийката да кара МПС-то без гащи, пък аз бях без презерватив и стана опасен инцидент!
  • 4
    5
    Манго
    Веднъж да се окъпя,със сапун
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Принцесата бе приятно изненадана, когато разбра, че змеят има не само три глави!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари