Дневен хороскоп за 16 май 2024

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Четвъртък ще бъде силно духовен ден

Несигурни в своите планове или действия днес може да се събудите с лошо настроение.

Някои от вас недоспали а други изпълнени от различни емоции свързани със странни съновидения през нощта.

Днес ще бъде много важно да избягвате конфликти, дори правото да е на ваша страна, отдръпнете се и оставете другите да си живеят с последствията от тяхното държание.

Днес е много важно да усетите границата докъде може да се противопоставяте, и кога трябва да спрете и да се отдръпнете.

Овен

Днес ще имате възможността да реализирате ваша стара идея. Захващайте се смело за начинанието. Този път ще успеете.

Телец

Този четвъртък компромисите ще са във Ваша полза. Една отстъпка сега ще ви спечели много повече симпатии, отколкото противопоставянето.

Близнаци

Този четвъртък не се месете в чуждите дела. Дори да сте с добри намерения някой може да ви обвини в нечестна намеса.

Рак

Този четвъртък ще се радвате на придобивка. Сега ще получите повече, отколкото сте желали. Пазете съкровено придобитото.

Лъв

Този четвъртък не разчитайте на минал опит, за да се справите с настоящ проблем. Ще трябва да проявите новаторство и оптимизъм.

Дева

Този четвъртък ще се радвате на сериозно предимство пред останалите. Не прекалявайте със задоволството, защото бързо може да го загубите.

Везни

Този четвъртък ще имате възможността да се насладите на сериозна победа. Положили сте достатъчно усилия - заслужавате да се почерпите.

Скорпион

Този четвъртък мислите ви ще са за другите. Използвате вдъхновението, за да зарадвате любимите си хора с подаръци или романтични жестове.

Стрелец

Този четвъртък ще може да се насладите на проявата на любов и грижа от страна на половинката ви. Вечерта прекарайте в романтична обстановка.

Козирог

Този четвъртък избягвайте да давате пари или вещи назаем. Обстоятелства ще попречат да получите даденото обратно, дори и при най-добрите намерения.

Водолей

Този четвъртък не кроете големи планове. Денят не е подходящ за сериозни дела. В никакъв случай не се обвинявайте, просто има такива моменти.

Риби

Този четвъртък не се товарете излишно с чуждото мнение. Важното е какво вие мислите по даден въпрос. Другите са свободни да мислят, каквото пожелаят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари