Илиян Василев: Днес беше само репетиция за това което предстои

0
Точно както разконспирирахме и разлюбихме фейка ИТН, така и ще разлюбим и фейк Радев
Точно както разконспирирахме и разлюбихме фейка ИТН, така и ще разлюбим и фейк Радев Снимка: БГНЕС

Днес направихме леко показно, без никаква подготовка и се събрахме над хиляда души пред президентството. И веднага започнаха уверенията, че няма да спират интерконектора и с Газпром нещата били само на теория.

За интерконектора, тъй като той е геополитическия конкурент на Турски поток /руски газ/. Днес Агенцията по вписване отказа вписване на надзорния съвет, заради това че имало разлика в изписването на имена на един от членовете на различни езици. И забележете какво са поискали -решение на КЕВР?! /откъде накъде КЕВР ще дава мнение за идентичност на имена/ за това че изписването на различните езици /въпреки декларация от въпросното лице/ касаят едно и също лице. И това става след обаждане на въпросното длъжностно лице в Агенцията по вписвания от новите служебни лица /както са казали от "високо място"/. Има там една Любомира Ганчева, която е човек на довереното лице на руското външно разузнаване Румен Петков, член на газовия антикризисен щаб и бивш съветник на Радев, която разпространява слухове, че има много несвършена работа и документацията има пропуски. В такъв огромен проект на 180 км винаги мога да намерят несъществени работи за доизкусуряване, но забележете нямащи отношения към функционирането на самия газопровод.

Новият кабинет предизвика протести още на третия ден от работата си

Има много съпътстващи дейности, които се изпълняват в момента , включително такива, които можем да оприличим на рекет /Кметове/ да им се направят пътища, чешмички, инфраструктура.

Работата по газопровода е свършена и този месец могат да започнат пробите. Рекетът може и да почака.

Познавам методите на действие на Русия, не случайно съм в черния списък.

Първо се питаха през Николай Павлов, в качеството му на служебен министър на енергетиката се опитаха да уволнят Теодора Георгиева, бивш шеф на българския участък на Набуко и човек с безупречна репутация. След като не успяха, благодарение на акционерната структура /БЕХ има само 50 процента и не може еднолично да налага решения.

След това пуснаха медийни хрътки, които да намират кусури в работата по интекрокетора. Разбира се проблеми бол, защото имаш фиксирана цена и никакви мегдан за корупция и рушвети.

Междувременно ДАНС проспа съзнателно опитите през олигарси да се забави проекта, чрез подставени лица и фирми на български олигарси, свъразни с Русия.

Накрая се появи Румен Петков, със селфитата от трасето, който внушаваше че нищо не става и проектът няма да стане. Той продължава атаките, защото има задачи за изпълнение.

Ще говоря отделно за ГЕРБ, но по същество Борисов нито един път не се е намесил за да се заинтерсува и да разчисти някакъв проблем. Нещо, което Кирил Петков промени и направи много.

Кабинетът на Радев/Донев има две задачи първата е да забави интерконектора след 1 октомври заради чешмичките по трасето, и второ да реактивира договора с Газпром. Паниката, която създават около природния газ е тотално изкуствена. Но не искат да освободят пазара - има достатъчно газ и да доставят тези уж липсваши една трета от търсенето природен газ от конкуренти на Газпром, които могат да ползват новия интерконектор, а искат на всяка цена да ги запазят за руски газ.

За това дискредитират и интерконектора и конкурентите на Газпром.

Междувременно готвят да назначат без конкурс извършилия държавна измяна бивш шеф на Булгараз Николай Павлов /този заради когото не вкарахме цялото количество азерски газ/, за шеф на БЕХ, с идеята отново да разчисти ръководството на интерконектора и да наложи договор с Газпром.

Както казах днес беше просто репетиция за това което предстои. Точно както разконспирирахме и разлюбихме фейка ИТН, така и ще разлюбим и фейк Радев. Агентите на руско влияние нямат място на върха на държавата.

И да го светна - термина посредници е прилижим за хора, които са политици или несвързани с газовия бизнес, чието присъствие в хранителната верига, която раждат финансовитепотоци, е извън пазарната логика. Посредници на Газпром във времето са били и български президенти. Или иска да ни убеди, че тази страстна защита на интересите на Газпром е безплатна? Да, има имунитет, но той не е вечен.

Заповедта от Москва е да се спре на всяка цена интерконектора - ако трябва ще оранизират взривове, ще тровят, ще убиват, но интерконектора не трябва да бъде завършен.

Междувременно чакайте новини, че ДАНС и прокуратурата са влезли в компанията АйДжиБи, и за намерили изобличаващи документи /такива няма, разбира се и няма да ги представят/, но е важно да се генерира новина.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    .|.
    Вижте снимката, а предводителят ми е американски платен агент - илиянчето! Всички тези на снимката желаят многократно по-скъпо да плащат за газ! А всички други, които не са на снимката, искаме НЕЗАВИСИМОСТ ОТ УРОДА сащ!
  • -1
    11
    a';a;'a;'a;
    илиян фасилеф е агент/шпионин на сащ! И този агент/шпионин на сащ има сбългарският бизнес и българските граждани да плащат в пъти по-скъп газ, за да си получава той хонорарите от цру на сащ!
  • 0
    10
    ХАхаха
    ЗНачи днес бяхте 5, в понеделник ще сте 10 човека! Иха! 10 човека искат скъп газ- иху, аху!
  • -1
    9
    трол парти
    Абе руското консулство не го ли затвориха? :D Много яко са актирирани всички тролове. Не предполагах, че има такава концентрация на руски тролове в Русе...и по 20 стотинки на коментар са ви много :)
  • 6
    8
    Спартак
    Илиянчо България не е София, радвай се, че тук хората са заспали п....и, иначе досега щяхте да висите на кръстове по всичките пътища към София. Радвай се на живота поганецо, защото ако не е тая "демокрация" която ти не харесваш, и в която никой няма да гласува, вие разни там дб, пп и т.н. пак ще се докапате до кокала. Трябва да си благодарен, а не да лаеш като гладен помияр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари