Бременна жена е с опасност за живота след катастрофа в русенско село

1
Два автомобила се сблъскаха на кръстовище в село Семерджиево
Два автомобила се сблъскаха на кръстовище в село Семерджиево Снимка: архив

Два автомобила се сблъскаха на кръстовище в село Семерджиево

Бременна жена е с опасност за живота след пътен инцидент в русенско село.

Вчера, 24 април, около 16:30 часа, в село Семерджиево се е случил тежък пътен инцидент. На кръстовището на улиците „Ястребовско шосе“ и „Ветовско шосе“ два автомобила са се сблъскали, в резултат на което бременна жена е тежко ранена, с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

57-годишен мъж, шофиращ лек автомобил BMW, е навлязъл в кръстовището, не е съобразил с пътен знак „Б-2“ и не е пропуснал движещ се по път с предимство автомобил „Нисан Кашкай“. 34-годишният шофьор на "Нисан" -а, чийто автомобил е бил маркиран с пътен знак „Б-3“, не е успял да избегне удара.

Вследствие на сблъсъка бременна жена, пътувала на предната седалка в "Нисан" -а, е откарана с екип на спешна помощ в УМБАЛ – Русе. Поради тежките й травми, тя е настанена в интензивното отделение, където борбата за живота ѝ продължава.

На мястото на произшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. Причините за катастрофата все още се изясняват в рамките на образувано досъдебно производство.

Водачите на автомобилите са били тествани за алкохол и наркотици, като резултатите са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Бай Хуй
    Ей не се научихте че БМВ-то е винаги с предимство
  • 7
    1
    селянин
    Тъп селски галош
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари