Кирил Петков: Борисов е комуникационен директор на Пеевски

1
Отстраняването на Росен Желязков е политическо съобщение към ГЕРБ, че ПП-ДБ повече няма да участва в управление с тях
Отстраняването на Росен Желязков е политическо съобщение към ГЕРБ, че ПП-ДБ повече няма да участва в управление с тях Снимка: БГНЕС

Отстраняването на Росен Желязков е политическо съобщение към ГЕРБ, че ПП-ДБ повече няма да участва в управление с тях

“Това е вот на недоверие! Ние повече няма да им разрешим на тези хора да се чувстват, на господин Пеевски, че управлява цялата държава и че държи не само ДПС, но и ГЕРБ и е направил Борисов просто на един комуникационен директор”.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред симпатизанти в София, предаде Дарик. По думите му отстраняването на Росен Желязков е политическо съобщение към ГЕРБ, че ПП-ДБ повече няма да участва в управление с тях, докато не се освободят от зависимостта си от Делян Пеевски.

“Просто няма как да продължи това оттук нататък. И нямаше по-ясно съобщение, че България не е тяхна, не е само на база на перманентната власт, която е завзела тази страна 30 години”, коментира Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари