Христо Стоичков очаква второ внуче

0
Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина
Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина Видео: NOVA

Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е в очакване на ново попълнение във фамилията. Видео, споделено в неговия Instagram профил, разкрива радостната новина, че той ще стане дядо за втори път през октомври. Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина, предава NOVA.

Тя и партньорът ѝ избраха модерния подход, за да разкрият пола на бебето си пред близките и приятели. В специално организирано парти те използваха балони и конфети в синьо, обявявайки по този начин, че ще имат момченце. Тази традиция, популярна особено в САЩ, добави още емоция към вълнението на бъдещите родители.

На видеото се вижда безкрайната радост на цялото семейство от предстоящото събитие. Христина прегръща баща си и майка си с вълнение, докато самият Стоичков не крие емоциите си, споделяйки в изявление на английски и испански език: "През октомври чакаме момче. Аз съм най-щастливият човек на света!" За Камата, който има две дъщери и един внук, това е вълнуващо предизвикателство, към което се отнася с голямо нетърпение, надявайки се, че ще може да предаде своите футболни умения и на този нов член на семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Аз
    Това напоследък все Стоичков тъй пък инак,ми идва в повече.И на мен не ми е интересно.Айде, спрете се.
  • -1
    3
    до 1
    Откъде знаеш? Кое изобщо ти позволи да говориш от името на всички? Липсата на елементарно възпитание или някакъв психиатричен проблем, като манията за величие? Между другото, не харесвам Стоичков и не се интересувам от футбол.
  • 7
    2
    Ляо Хуй
    Да го кръсти Уинбетьо :))
  • 8
    1
    Читател
    От близо година,образа на Стоичков се навря и в очите на незрящите хора. Занимава ни със семейството си,с внуците си,като сложим и ежедневните реклами на гиганта "Кауфланд", всичко това идва в повече на зрителите на телевизиите у нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари