Новият кабинет предизвика протести още на третия ден от работата си

10
Стотици протестиращи срещу Румен Радев и служебното му правителство се събраха пред президентството
Стотици протестиращи срещу Румен Радев и служебното му правителство се събраха пред президентството

Граждани се събраха на протест срещу евентуално връщане на доставките от „Газпром“

Протестът, който е под надслов „България - независима от "Газпром", се организира от "Демократична България" (ДБ) в социалната мрежа.

На площада при президентството участниците в протеста скандираха: „Оставка“, „Мафията вън!“ и „Тук не е Москва“. Протестиращите носеха плакати срещу "Газпром", българското знаме и знамето на ЕС. В протеста се включиха народни представители от ДБ, информира БТА.

С всички свои действия до момента служебният кабинет показва, че сменя геополитическата посока на България и ни води към зависимост от “Газпром”, саботирайки енергийната диверсификация на страната, се посочва в анонса за протестните действия в социалната мрежа. "Най-ценното нещо, постигнато от кабинета "Петков", е скъсването на отношенията с "Газпром". Г-н Радев, в момента не можем да ви махнем, имате два месеца , в които да кукловодите едно служебно правителство", заяви един от ораторите от трибуната на протеста, след което последваха скандирания: "Долу Радев!"

В момента е много важно да не допуснем това правителство да взима предателско решение за България, настояха протестиращите на площада. Мартин Димитров, депутатот ДБ в 47-ото НС, заяви от трибуната, че "това е нашата държава и не може повече едни и същи хора да ни връщат назад". Време е да продължим напред, цяла Европа търси алтернативен газ и на фона на това България започва да се връща назад. Бяхме най-зависимите от руски газ и те искат да ни върнат точно там, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    27
    LOL
    успокой сe малко, руско тролче, че очевидно си изплискал легена хаха
  • 1
    26
    скречна
    Тези платени от цру на сащ агенти/шпиони искат сбългарският бизнес и българските граждани да плащат в пъти по-скъп газ, за да си получават той хонорарите от цру на сащ!
  • 0
    25
    AJHHHYY
    Вижте снимката, а предводителите им са американски платени агенти! Всички тези на снимката желаят многократно по-скъпо да плащат за газ! А всички други, които не са на снимката, искаме НЕЗАВИСИМОСТ ОТ УРОДА сащ!
  • 0
    24
    haJJk
    Българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Напомням, че преди няколко дни уродът сащ започна война срещу чужда държава - Сомалия! Така за пореден път агресорът сащ напада друга държава! Разбира се, че ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква - мълчат за агресията на урода сащ над мирна Сомалия! Дори "демократът" хаджигеноф мълчи и все още не е залял с боя сащническото посолство, заради агресията на сащ и започналата им война срещу Сомалия!
  • -1
    23
    сащ е зло
    доволни сте, че газ няма да има или ако има, ще е с 50% по-висока цена, но е яко да си подлога на уродите от сащ! На всякакви избори, когато и да са, никога не трябва да се пуска глас за американските партии на герб, пп (продължаваме измяната), дб-тата на ристюфците, мирчефците и атанасофците (отявлени русофоби/българофоби, но щедро са финансирани от цру на сащ чрез фондация "америка срещу България), както и американската партия бсп - крайно дясна партия е! Добавяме и американската партия на армани сбърканяни и хаджигенофци - крайни про американска и про джендърска партия! Пропуснах да спомена американската партия на стефан янеф - нито един глас не трябва да бъде даван за нея! пп (продължаваме измяната) и дб-тата на ристюфците, мирчефците, атанасофците и американската партия на армани сбърканяни и хаджигенофци са токсични за българския народ! Не искат евтина газ от Газпром, не искат ТЕЦ-ове, АЕЦ да се строят, искат малоумните зелени енергии и затриват държавата ни! За пример - вижте една съседна тюркия - пръска се по шевовете да строи атомни централи, за да продава електричество, а заради изброените американски партии България е в цугцванг! Ето защо тези американски партии не трябва да получават нито един глас на нито едни избори, ако си искаме България за нас - българите! България е за българите, България не е на сащ, както се продадоха горните агенти/шпиони!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари