Водният цикъл затваря за три месеца част от булевард „Цар Освободител“

1
Затварянето ще бъде от 8 ноември до 8 февруари 2023 година включително
Затварянето ще бъде от 8 ноември до 8 февруари 2023 година включително Снимка: Русе Медиа

Затварянето ще бъде от 8 ноември до 8 февруари 2023 година включително 

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на град Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап I – Реконструкция на канализационни колектори и прилежащи водопроводи“, считано от 8 ноември до 8 февруари 2023 година включително, се заемат пътни ленти на булевард „Цар Освободител“ в посока Център - в участъка от кръстовището с улица „Пазарна“ до кръговото кръстовище с булевард „Липник“ и в посока Централна жп гара - в участъка от улица „Оборище“ до улица „Цибър“.

Движението на МПС и превозните средства от обществения транспорт да се осъществява със заобикаляне на препятствието. 

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    до 8
    Какво се изненадваш на човек, в чиито речник влизат епитети като „кръгово кръстовище“? За географията да не споменавам. Цар освободител в нито една от двете си посоки не се движи „към“ центъра. В двата му края са градските хали и ЖП-гарата. Все едно да говориш за луната при движението си в посока Земята.
  • 6
    8
    РъБъ
    Редакторът на статията Виктория Христова пише "Движението на МПС и превозните средства от обществения транспорт да се осъществява със заобикаляне на препятствието." Използваната от нея заповедна форма "да се осъществява" може би говори, че именно тя командва движението на превозните средства !
  • 9
    7
    daskal
    Това е поредната лудост! Опитвам да си представя накъде ще се насочи трафикът от тези възлови места - особено отсечката между пазара и кръговото - и ми е невъзможно. Това "заобикаляне на препятствието" звучи, като писано от душевно болен. Ще побъркат и нас!
  • 14
    6
    ViK
    Хахахха, класици таман за зимата-разкопавате , падат дъждове и снегове,става снежна приказка и ебавате майката на и без това осрания ни град! Няма такива малоумници,просто няма!!!!!!!!!! А наш Менчо само ходи на тъй,на иначе са снима , да открива площадки по селата и други такива обществено важни работи!
  • 14
    5
    Възмутена
    А кметчето кога най-после ще вземе мерки за прекратяване на среднощния тормоз от сметосъбирането? Трябва да мисли за спокойствието на граждането, не само да мандръса колежки и да се селфира с микрофона по разни пенсионерски сбирки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари